-
Piosenki z "Dziwne przypadki w Blake Holsey High"Witam. proszę o pomoc w znalezieniu kilku piosenek ze starego serialu "Dziwne przypadki w Blake ...
-
Piosenka z filmuCześć! Proszę pomóżcie mi odnaleźć tytuł utworu z poniższego klipu: [youtube.com]
-
piosenka pare lat temu w reklamie, teledyskWięc muzyka była jakoś 3-4 lata temu w jakiejś reklamie auta, nie pamiętam jakiej marki. ...
-
https://www.youtube.com/watch?v=hNFWR4MjTVsmuzyka od pierwszej sekundy do 15. [youtube.com]
-
piosenka lat 90Mam pytanie szukam tytułu piosenki w której refrenie były słowa ,,come on evrybody let s ...
-
Znana Piosenka Rockowa Sprzed Około 20 Lat ? W Klimatach Irlandzkich/szkockichHej piosenka ta jest chyba dosyć dobrze znana, gdyż swego czasu (kilkanaście lat temu) leciała ...
-
czy znacie takie piosenki jak poniżej?poszukuje takich piosenek/podkładów muzycznych www.youtube.com/watch?v=NO7dTgpGs4g . Najlepiej gdyby nie było słów tylko takie delikatne uuu ...
-
Interesująca piosenka, co to może być?Proszę, zna ktoś tytuł? [poszkole.pl]
-
Swagprosze o nazwe tej nutki
-
Tytuł przeróbki Ievan Polka[youtu.be]
-
Piosenka w tle YCDJaki jest tytuł piosenki która leci na początku w tle, kiedy dziewczyny się przedstawiają (w ...
-
Jak nazywa się piosenka z tego teledysku?[youtube.com]
-
Piosenka z H&MCześć, byłem ostatnio w H&M i wpadła mi w ucho piosenka, niestety nie mogę jej nigdzie ...
-
co to za nuta?Utwór grany przez Clubbasse na R.T.I.A
-
Forever Strong (Niezłomny)Witam.. Potrzebuję pomocy z rozpoznaniem jednej piosenki (o ile można nazwać to piosenką) Wysyłam Wam link, ...
-
Co to za piosenka z nowej reklamy SUNBITES ?Jaki tytuł piosenki kryje się pod tym linkiem ? Z góry dziękuję. [youtube.com]
-
CO TO ZA PIOSENKA?[youtube.com] Siema. MAM OGROMNĄ PROŚBĘ. PRoszę podajcie mi tytuł piosenki która leci w tle tego ...
-
co to za utwór, rockowa, spiewa kobieta, nowa, cover?Dziś usłyszałam piosenkę, śpiewa ją kobieta, żyleta w głosie, aż ciary przechodzą, wydaje mi się ...
-
Tytuł piosenki ?[youtube.com]
-
CO TO ZA PIOSENKA?OOOTU JEST LINKZ D@&Y #7 - Szpak życzy i Gender to zło zależy mi głównie na ...
-
Jak nazywa się ten kawałek z avatara?Zna ktoś tytuł całego tego utworu z Avatara? [youtube.com]
-
muzyka z serweraPomóżcie, mam tylko kawałek utworu, nie wiem czy są tam jakieś słowa :)
-
Co to za piosenka Ellie Goulding ??Co to za utwór który zaśpiewała Ellie Goulding na swoim koncercie w Polsce ? [youtube.com]
-
Rock alternatywny, lata 90's, wokalistka na lodówce.Witam. Szukam piosenki w której teledysku wokalistka/wokalista w pewnym momencie śpiewa na lodówce w kuchni. Prawdopodobnie ...