-
Pamiętam teledysk, nie znam piosenkiWitam. Tak jak w temacie - teledysk, przynajmniej z tego co pamiętam, wyglądał tak: Był starszy ...
-
Piosenka Radio KielceWitam. Poszukuję utworu który leciał w Radiu Kielce 18 lipca przed godziną 13.
-
poszukuje piosenki z gatunku hard rock/ mtalCześć poszukuje piosenki w której refrenie jakiś facet krzyczy "na nanananana" w rytm gitary.. dośc ...
-
amerykański rapWitam! Dziś, tj. 19.07.2014 r. około godziny 22.20 była grane piosenka, której tytuł bardzo mnie ...
-
z@&%#$@&a nuta słyszana u goscia w auciewitam słyszałem nute było to coś w stylu pompy/electro hosue wiem że w refrenie ...
-
Arcytrudne pytanieWitam! Dziś, tj. 19.07.2014 r. około godziny 22.20 była grane piosenka, której tytuł bardzo mnie ...
-
rockowy utwór mało znanego banduWitam Poszukuję utworu zaczynającego filmik trwa do ok 1:15 . Pozdrawiam [youtube.com]
-
kawalek metalowy z south parkWitam, male pytanie, chodzi o kawalek metalowy z bajki south park pandemic jesli ktos zna nazwe ...
-
GospelJak sie nazywa pełna nazwa i wykonawca tego gospla "Oh Lord, my Lord, Please forgive me ...
-
Znane solo gitaroweLink do utworu; [w373.wrzuta.pl] prosze o znalezienie tej konkretnej wersji w mp3 (ta została wycięta z jakiegoś ...
-
Kryzysowa narzeczona w wersji balladowejHej, w Radio Złote Przeboje usłyszałem Kryzysową narzeczoną z repertuaru Lady Pank, ale śpiewaną przez ...
-
Co to za kawałek[youtube.com] od 0 :55 co to za kawałek ?
-
Szukam piosenki (teledysk)Szukam piosenki gdzie w teledysku bylo 2 facetow ktorzy jechali na koniach w pelerynach(chyba czarnych) ...
-
Polskie Radio 4 - Powtarzające się na na na no no no nie nie nie - Sound system / reggaeOk teraz będziecie mieli trochę śmiechu wydaję mi się że to jednak polski zespół - ...
-
beatwitam jak się nazywa ten beat? ;D [youtube.com]
-
CO TO ZA PIOSENKA?[vine.co]
-
Utwór z klubowego autobusu.Chodzi o ten utwór, [www10.zippyshare.com]
-
Pomocy jaka to moze byc piosenka? francuska (mmmmmm)Witam Słyszałem dziś bardzo ładną piosenkę najprawdopodobniej (francuską). Kobieta bardzo ładnie śpiewała i często powtarzało ...
-
51:42?India - S.0.S.
-
Techno i tekst dance dance on the floor...on the floorposzukuję piosenki która często jest na dyskotekach i imprezach, techno lub house, momentami dziewczyna spiewa: ...
-
Polski Hip-HopWitam Nuta zaczyna się od słów "Moja poprzednia płyta, to nie był nawet prolog" - tyle ...
-
Fidget-PAWEU - PROTECTOR PRESTIGE CLUB[www15.zippyshare.com] kosy z 1:30, 9:15, 21:45, 27:00
-
5 nutekwitam szukam tych nutek [www50.zippyshare.com] [www50.zippyshare.com] [www50.zippyshare.com] [www50.zippyshare.com] [www50.zippyshare.com]
-
Polski utwór z RBL.TVSiema! szukam teledysku ze stacji RBL.TV gdzie wyluzwoany chłopak idzie w kowbojskim kapeluszu przez miasto ...
-
Amy Winehouse - tytył utworuSzukam tytułu utworu, w którym kilka dziewczyn śpiewa po kolei na scenie głosem Amy Winehouse