-
radio voxfrancuzka piosenka leci w radiu vox, spiewa kobieta
-
Szukam piosenek do auta o podobnym brzemieniu[youtube.com] Witam muszę przyznać,że przesłuchałem się już swojej playlisty i bardzo chciałbym urozmaicić swój zasób piosenek ...
-
Tommorowland-poszukiwane electroWitam wszystkich, słyszałem ten oto utwór podczas sobotniej transmisji na Youtube, lecz jednak nie zdążyłem ...
-
Fajna piosenka dubstep zna ktoś??Chodzi mi o piosenkę z intra [youtube.com]
-
nazwa nutynazwa nutki z 8;05 ? [youtube.com]
-
Piosenka od Die FlippersBardzo bym prosił o pomoc w rozpoznaniu tego utworu bo już naprawdę nie wiem gdzie ...
-
utwór chyba disco polo którą usłyszałem na dyskoteceWitam, wczoraj byłem na dyskotece gdzie grał zespół muzyczny na żywo, jak odjeżdżałem to grali ...
-
Jebar-GOLDIE party 23apr 2011 Garage UndergroundPod koniec ( 1.25 ) jest takie nagranie może ktoś wie co to jest , ...
-
Poszukuje tego seta/piosenki.Poszukuje tego seta/piosenki, dziekuje.
-
Piosenka z How i your met mother 6x22 w 18 minucieSzukam tytułu piosenki której urywek z (5 sekund)był zagrany w 6sezonie 22 odcinku How i ...
-
Poszukiwana piosenka !Witam poszukuję piosenki,którą śpiewa wokalistka ciemnej karnacji. W pewnym momencie teledysku siada na łózku i ...
-
Jingle Mazurska Noc Kabaretowa 2014Mam pytanie - fragment jakiej piosenki jest wykorzystywany w jinglach tegorocznej Nocy Kabaretowe w Mrągowie? ...
-
Piosenka z filmu Arrêtez-moi (fragment w załączniku)Witam. Jak w temacie - chciałbym prosić o pomoc w określeniu wykonawcy i tytułu piosenki ...
-
Dziewczyna w żółtej sukienceWitam. Poszukuję piosenki, w której teledysku rozgrywa się scena jakby randki, przynajmniej spotkania mężczyzny z kobietą ...
-
Piosenka znam teledyskHej. Niedawno słyszałam fajną piosenkę miała tytuł z tego co pamiętam boom boom ale ...
-
Utwór na końcu filmiku[youtube.com] Jak nazywa się utwór który leci od 3 sekundy ?
-
Teledysk z dziewczyną na łąceWitam! Poszukuję tytułu piosenki :-) ale pamiętam jedynie trochę teledysk. Piosenka śpiewana przez faceta, po angielsku. ...
-
Klasyczny rockowy kawałek starszy od internetu...Witam, Poszukuję piosenki, którą otwiera swego rodzaju intro... Słychać kroki faceta przechadzającego się po jakimś twardym podłoży, ...
-
Muzyka. Co to za nuta?[youtube.com]
-
Szukam płyty reggae z lat 2007-08 a może nawet 09;)Nie pamiętam autora, (czarnoskóry facet w kapeluszu) wiem tylko tyle, że cała płyta (anglojęzyczna) była ...
-
Co to za piosenka?????[www2.zippyshare.com] co to za tytuł piosenki proszę o pomoc w odszukaniu tytułu
-
Podobna piosenkasiema, dręczy mnie od dłuzszego czasu ten utwór [youtube.com] dlaczego tak się dzieje? początek ma podobny do ...
-
Ciężkie brzmienie z "dance dance on the floor"Witajcie Ta piosenka jest zawsze na każdej imprezie, 18nastce etc. Ciężki brzmienie podchodzące pod techno i ...
-
Heavy metalowy kawałekMam dość trudną zagadkę. Wiem, że utwór zaczyna się od Come On a dalej to ...
-
Szukam piosenkiMam fragment nagrania pewnej piosenki, niestety trochę szumi i nie jestem w stanie wyłapać nawet ...