-
Piosenka z filmu o autobusachChodzi o całkiem pierwszy utwór, który rozpoczyna ten program [youtube.com]
-
Neil Young - Rockin' In The Free World (Acoustic)Szukam podobnej piosenki do tej. Chodzi mi o początek bo brzmi jak jakaś nowsza piosenka. ...
-
ZNA KTOŚ ,PRAWDOPODOBNIE ELVIS ALE NIE JESTEM PEWIENWitam , piosenka raczej balladowa ,w refrenie głos jakby ELVISA śpiewa - "it,s a long ...
-
Podobna piosenkapodobna nuta do refrenu tego: [youtube.com] starsza piosenka śpiewa kobieta w refrenie jest chyba coś tam sun ...
-
Piosenka z refrenem "La la la la la"? To nie Shakira!Kiedy wracałam z Hiszpanii do Polski w radiu (jakoś tak na terenie Austrii) leciała piosenka ...
-
Teledysk-dziewczynka mala i kobietaWitam szukam piosenki z lat 2005-2010 naprawde nie pamietam slow a jedyne co mi przypomina ...
-
-
szukam piosenki z serialu .."czerwony orzeł" dokładnieszukam piosenki z serialu .."czerwony orzeł" dokładnie z momentu jak trwałą wojna i oddział przyszłego ...
-
Piosenka z 1:19:00[www9.zippyshare.com]
-
prosze o tytuł z filmu[youtube.com] pierwszy kawałem wraz z remixem pozdrawiam
-
Jak nazywa się piosenka pocz. z2odc. Wilka i zającaTa zaraz z początku. [youtube.com] Proszę o pomoc ;D
-
z filmu?aaa co to za kawałek, leci od 0:25 do 0:40? kojarzy mi się strasznie, może ...
-
prosze o pomocwitam szukam piosenki techno lub klubowa ,na samym początku koleś kszyczy faja i impo tym ...
-
Muzyka w tleMuzyka w tle [youtube.com]
-
https://www.youtube.com/watch?v=7TPqIGIz4Dsmuzyka od 0:57 do 1:01 [youtube.com]
-
Muzyka z YTChce poznać muzyke z samego początku utworu stąd : [youtube.com] Wpada w ucho ale nie wiem ...
-
muzyka w tle[youtube.com] bardzo proszę o rozpoznanie piosenki, która leci w tle.
-
-
Teledysk, w którym chłopak poznaje dziewczyneSzukam piosenki, gdzie w teledysku do niej, na początku chłopak jedzie z kumplami autem i ...
-
Kto wykonuje tę rosyjską piosenkę? [kobieta][youtube.com]
-
PiosenkaWitam ! Poszukuje piosenki o nazwie 'I need you' na youtube jakiś czas temu był ...
-
z filmiku na YT[youtube.com]
-
Piosenka z filmiku YT[youtube.com] kawalek z intro z tego filmiku (ten od poczatku)
-
Co to za piosenkaJak się nazywa ta piosenka ? Wiem że jest jakaś znana ,bo kojarzę tylko nie ...
-
Piosenka z reklamy Huawei Ascend P7, Excellence with ETutaj: [youtube.com] Będę bardzo wdzięczny za rozpoznanie muzyki!