-
Amy Winehouse - tytył utworuSzukam tytułu utworu, w którym kilka dziewczyn śpiewa po kolei na scenie głosem Amy Winehouse
-
Piosenka DEMISA RoussosKochani słyszałam ostatnio w radiu piosenke Demisa Roussos. Wydawało mi się ,że jest nowa i ...
-
kawałek z setu ????kawałek z setu dubfire z 01:05:00 min??? [youtube.com]
-
Angielski młody wokalista, z gitarąpiosenkę śpiewa młody chłopak, w refrenie jest coś w stylu youu uuuu, you're my....... więcej ...
-
Co to za nuta z Heaven LesznoŚpiewa ją koleś potem jakaś laska coś tam "a mountain yallow" czy jakoś tak, ta ...
-
Utwór z filmiku na YT, reggae, chyba Bob/Damian MarleyCzy ktoś zna pierwszy utwór z tego filmiku? [youtube.com]
-
Muzyka z filmiku o KawasakiJeśli ktoś zna proszę o pomoc :) [youtube.com]
-
Czy znacie ten utwór ,ale z wokalem?Znalazłam na YT piękny utwór na saksofonie i mam dziwne wrażenie ,że kiedyś słyszałam ...
-
Piosenka z filmu Podróż przedślubnaWitam! Szukam tytułu piosenki, która leciała pod koniec filmu Podróż przedślubna, jak Sandra Bullock wchodzi do ...
-
Utwór raczej klubowy usłyszany w klubie fitnessOdegrałem główny motyw na gitarze i załączyłem plik. Wiem, że trochę lipa, ale może ktoś ...
-
nuta z zapowiedzi Ekipy z Newcastle na MTV?siema, kojarzę ten kawałek, ale nie potrafię sobie przypomnieć co to. Jeśli ktoś ogląda MTV i ...
-
Wstałem rano i..co? Co to za piosenka?Tytuł?Wykonawca?[w142.wrzuta.pl] Bardzo proszę, pomóżcie mi!
-
Piosenka z tomorrowlandu[youtube.com] Muzyka z tego klipu.
-
jak się nazywata nuta? pomocyspodobała mi się ta nuta ale nie mogę jej znaleźć , może ktoś ją zna? [youtube.com]
-
2 nutki[kolorowe95.wrzuta.pl] [kolorowe95.wrzuta.pl]
-
co to za nuta?[w163.wrzuta.pl]
-
UgotowaniWitam, orientuje się ktoś jaki jest tytuł piosenki z reklamy ugotowanych?Od kilku dni słyszę tę ...
-
Muzyka z vines[vine.co]
-
Klubowa nutkaJest krótkie nagranie ale nie ma tytułu. Ktoś będzie tak dobry i pomoże? (Od 50s ...
-
Co to za piosenka soundhound znajduje nie ma w necieWitam poszukuje utworu z filmiku [youtube.com] soundhound pokazuje że jest to cynical leave me on the ...
-
Jak nazywa się ta muzyka[www61.zippyshare.com]
-
Przeróbka piosenki Impossile- James ArthurDzisiaj będąc w sklepie bodajże Cropp lub coś podobnego słyszałam piosenkę Impossible. Był to jakiś ...
-
Czy zna ktoś to stare nagranie ?Witam, mam nagranie ze starej taśmy (gdzieś z początku lat 70-tych), niestety, wyjątkowo kiepskiej jakości. ...
-
co to za utwor 1:14 minwitam co to za utworek w 1:14 min [youtube.com]
-
pierwsza walka popkaco to za nutka 0:45?? z góry dzięki. [youtube.com]