-
Jaki jest tytuł oryginału?[youtube.com]
-
co to za nutka?[w163.wrzuta.pl]
-
co to za polska nuta?[w163.wrzuta.pl]
-
Pomoc w odszukaniu tytułu piosenkiWitam szukam tytułu utworu którego mam w skróconej formie jest to ta piosenka [www2.zippyshare.com] próbuje ...
-
co to za polska nuta?[w163.wrzuta.pl]
-
Piosenka z fety w Berlinie po Mundialu od 1:05[youtu.be] OD 01:05 minuty
-
Czy zna ktoś ten kawałek od 0 :50?[youtube.com]
-
Szukając SprawiedliwościWitam Poszukuje tej nudy, pochodzi z filmu Szukając Sprawiedliwości Z góry dziękuje Pozdro V ! ...
-
co to za piosenka[ulub.pl] jaki jest oryginalny tytuł piosenki ?
-
tytuł piosenki z filmiku ?[youtube.com]
-
Z jakiego utworu sampel?[youtube.com] 1:09-1:28
-
Co to za nutka?Dodaję w załączniku. Pozdrawiam.
-
PIOSENKA z Początku Filmiku[youtube.com]
-
Od lat szukam tytułu i nic znam słowa refrenua wieczorem zamiast sprawdzić co się dzięje u zochy siedzę tu i gram lament kumplom ...
-
kojarzycie może bit z tego filmiku z 1:50min? :)[youtube.com]
-
Piosenka z 13 odcinka 2 sezonu warsaw shore.Szukam piosenki ktora leci od 28:23 do 29:20 w 13 odcinku (cz.1) 2 sezonu warsaw ...
-
piosenka po angielsku w stylu japońskimWitam, piosenka śpiewana po angielsku w stylu japońskim przez kobietę. Puszczali ją jakiś czas temu ...
-
Co to za muzyka (fragment)Witam.Chodzi dzis za mna utworek ...To jakis dance z lat 90 ,ale nie pamietam wykonawcy. Pozwolilem ...
-
Piosenka z bitem z początku utworu "I need a Dolar"Witam, jak w temacie poszukuje piosenki która ma bit podobny do tego którym zaczyna się piosenka ...
-
co to za nutkajak w temacie co to za nutka od 1:40 [youtube.com]
-
co to za polska nutka?[w163.wrzuta.pl]
-
(chyba)francuska piosenkahej szukam chyba francuskiej piosenki coś takiego taawaja że traawaja tamtamtamtaaararaaam i nwm co tam dalej ...
-
Brakuje mi wykonawcy i tytułu.Polska wakacyjna piosenk[w142.wrzuta.pl]
-
Będę wdzięczna o wykonawcę/wykonawców i tytuł[w142.wrzuta.pl] [w142.wrzuta.pl] [w142.wrzuta.pl] [w142.wrzuta.pl] [w142.wrzuta.pl] [w142.wrzuta.pl] [w142.wrzuta.pl] [w142.wrzuta.pl] [w142.wrzuta.pl] [w142.wrzuta.pl] [w142.wrzuta.pl]
-
Ta melodia chodzi mi po głowie...Z jakiego to serialu?[w142.wrzuta.pl]