-
Co to za piosenka.??www.youtube.com/watch?v=eQQ8i6iJfCs
-
Piosenka eskatvWidziałem dzis teledysk, lecz umknęł mi tytuł. W klipie znajduje się para bawiąca wiśniami. Wiśnie ...
-
Co to za piosenka?[youtube.com] Co to za piosenka po Sweet Dreams?
-
Co to za nuta?Jak w temacie
-
Czy ktoś zna tytuł tej piosenki??Czy ktoś rozpoznaję tę piosenkę?słyszałam dziś na eska i nagrałam szybko kawałek telefonem,ktoś zna??
-
Pomoc w ropoznaniu nutyPotrzebuje pomocy, ostatnio napotkałem nute, nie wiem czy wydana czy też nie w secie prawdopodobnie ...
-
Kilka utworów ze starej kasety.Kochani jest potrzebna mi wasza pomoc, pomoc waszej pamięci i muzycznego słuchu. Kiedyś jak się ...
-
Francuska piosenka z eski 2014Witam , mam pytanie poda mi ktos nazwe piosenki ? Slyszalem ja kilka razy na ...
-
Piosenka z youtube, rosja.Witam potrzebuje tytuł albo chociaż słów piosenki przez które będe mógl znaleźć tą nute. Piosenka ...
-
co to za polska piosenka?[w163.wrzuta.pl]
-
co to za nuta?[w163.wrzuta.pl]
-
Szukam nutki z setaszukam tytulu nutki z tego seta [nuteczki.pl] z 10 min.
-
Dzień dobry wujku....Hej! mam problem z wyszukaniem piosenki z roku około 2000-2003 bodajże. piosenka zaczyna się od ...
-
Stara radiowa piosenka together getherśpiewa mężczyzna i słowa typu "together gether " możliwe, że pojawia się słowo "never" spokojna ...
-
chce wiedzec jak nazywa sie jadna piosenkamam ją na komputerze ale nie wiem jak ją wrzucic , proszę o podpowiedz
-
Nazwa nutki[vk.com]
-
Melanżowa nutaProszę o tytuł piosenki z poniższego filmiku: [best-vines-vine.com] z góry dziękuję! :)
-
piosenka italo disco, do rozpoznaniaw tym filmiku [youtube.com] od 11 minuty, proszę o pomoc
-
Poszukuję tytuł utworu[www21.zippyshare.com]
-
Jaki tytuł piosenek?od 0:05 i od 5:36 i od 0:54 [mtv.co.uk]
-
Jaki tytuł piosenek?od 0:05 i od 0:55 i od 3:20 [mtv.co.uk]
-
Piosenka Pink Floyd, dosyć krótka na początku tylkoinstrumenty później na końcu zaczyna śpiewać ooooooo ooooo :)
-
co to za piosenki[youtube.com] [youtube.com]
-
Teledysk (Dziadek jeżdżący na wózku, pilot - FOLK)Pamiętam tylko teledysk, było to dziadek jeżdżący na wózku, który retrospektywnie spoglądał na swoje życie, ...
-
Jaki to tytuł filmu lub serialu?[w142.wrzuta.pl] [w142.wrzuta.pl] [w142.wrzuta.pl] [w142.wrzuta.pl] [w142.wrzuta.pl] [w142.wrzuta.pl] [w142.wrzuta.pl] [w142.wrzuta.pl] [w142.wrzuta.pl] [w142.wrzuta.pl] [w142.wrzuta.pl] [w142.wrzuta.pl]