-
piosenka dwóch facetów refren po chyba Kubańskuw refrenie jest charakterystyczne KADIRKA i dalej to napisze tak jak sie to słyszy ua ...
-
Szukam piosenki co na teledysku...Co na teledysku jest taki gość w jakiejś starej opuszczonej prawie zrujnowanej frabryce i ma ...
-
nocna animacja tvp 2 z lat 90.hej . poszukuję czegoś co leciało późnym wieczorem chyba w roku 1991/92 (?) w chyba ...
-
Kto podpowie jaki utwór wykorzystano w wideo w linku?Kto jest wykonawcą i jaki tytuł ma utwór wykorzystany w tym wideo [youtube.com] ...
-
Zna ktoś tytuł (HIP-HOP) ?[kosyl13.wrzuta.pl]
-
d&b tytuł ?[kosyl13.wrzuta.pl]
-
Zna ktoś nazwę tej nutki?[www41.zippyshare.com] Nutka zaczyna się od 7:00
-
Jakie to piosenki?Ktoś zna autora i tytuły?[w446.wrzuta.pl] [w446.wrzuta.pl] [w446.wrzuta.pl] [w446.wrzuta.pl] [w446.wrzuta.pl] [w446.wrzuta.pl] [w446.wrzuta.pl] [w446.wrzuta.pl] [w446.wrzuta.pl] [w446.wrzuta.pl] [w446.wrzuta.pl] [w446.wrzuta.pl] [w446.wrzuta.pl] [w446.wrzuta.pl]
-
O ile to możliwe, poproszę o tytuł tej piosenki.[youtube.com]
-
-
Nie daje mi spokoju fajna piosenka pomocyWitam, jakiś czas temu usłyszałam piosenkę na esce.tv która mi się bardzo podobała. Wydaje mi ...
-
pinacoladakojarzę raczej starą piosenkę w której pada słowo pinacolada (lub bardzo podobnie brzmiące) , pada ...
-
Słowo "secret" w piosenceszukam piosenki z wyżej wymnienonym słowem słowo jest akcentowane dość miękko brzmi jakoś ...
-
Pomożecie?[youtube.com] 2 nuta.
-
5 piosenekWitam potrzebuję nazw tych oto piosenek: [www26.zippyshare.com] 8minuta 22:20 27minuta 32:45 oraz tą z 34:15 ...
-
Szukam nutki Trance/House/Dubstep w którejCiezko mi jest powiedziec jaki wokal tam wystepuje ale jest cos typu hola , hola ...
-
piosenka z linku[youtube.com]
-
Jak nazywa się ta piosenka? Wie ktoś?[youtube.com]
-
Jeśli można poproszę o tytuł tej piosenki :)[youtube.com]
-
Piosenka z filmiku[youtube.com]
-
Angielska, popularna piosenka.Cały czas słyszę to w radiu, to w sklepie taka piosenkę. Śpiewa ją kobieta po ...
-
Klubowa piosenka latynoskaCzy ktoś kojarzy co to za utwór? Zasłyszany na wakacjach... SoundHound i Shazam nie dają ...
-
Zna ktoś tytuł piosenki ,,wojny tworzą imperia obłudy"Tak jak w tytule czy zna ktoś piosenke której fragment leci tak:,,wojny tworzą imperia ...
-
Piosenka z AM - Snap Out Of It[youtube.com] Witam, interesujący mnie utwór zaczyna się od minuty 2:45 i trwa przez jakieś 8 sekund. ...
-
Łatwopalni- Maryli Rodowicz.Szukam piosenki jak w tytule ale śpiewaną z chórem. Wie ktoś może gdzie ją znaleźć. ...