-
GRID AutosportCo to za utwór? [youtube.com]
-
Reklama IKEACzy ktoś wie co to za piosenka? Z góry dziękuję :) [youtube.com]
-
piosenka w tle[youtube.com]
-
teledysk z przełomu 09/10 murzynka w kolorowej dżungliHej! Poszukuję teledysku, w którym występowała czarna piosenkarka, przebrana w takie fantazyjne stroje, a'la karnawał ...
-
mysz na kapeluszuSzukam piosenki, hip-hop. Rapował czarnoskóry, trochę otyły mężczyzna, tańczyły w tle dziewczyny (ubrane w kurtki). ...
-
Piosenka dyskotekowa "round and around"Cześć chodzi mi po głowie piosenka, w której są słowa są "round and around" Czy ...
-
Pierwsza piosenka z reklamy Twoja twarz brzmi znajomoKtoś wie jak nazywa się pierwsza piosenka z reklamy "Twoja twarz brzmi znajomo"? Z góry ...
-
CO TO ZA PIOSENKA?! Plik dołączony![w811.wrzuta.pl] posłuchajcie
-
Piosenka ze słowem mamboCześć! Szukam piosenki, którą kiedyś słyszałam na zumbie. Refren idzie mniej więcej tak: dejale dejale dejale ...
-
Polski, współczesny kawałek.[w576.wrzuta.pl] Piosenka pochodzi z jakiegoś mixtape'u, więc możliwe, że np refren jest wycięty. Anyone ?
-
Dosyć znana klubowa Pilne!Kto zna? Od około 8:00-9:30!! Pilne! Oraz jak ktoś zna albo ma playliste do tego ...
-
Nutka Pinkbike[pinkbike.com] Mogę prosić nazwę nutki ? ;) Dziękuje i Pozdrawiam :)
-
Piosenka disco poloProszę o rozpoznanie piosenki disco polo: tekst zaczynał się "Przede mną jesteś boję się, że ...
-
Szukam piosenki z zumby!Śpiewa ją dziewczyna, w refrenie śpiewa FAROŁEJA MAS MAS MAS MAS (nie wiem jak to ...
-
Poteżna nuta z Protectora Wola Krzysztoporska![www37.zippyshare.com] Z góry dziękuję :D
-
Kawałek z 7 odcinka "Ekipy z WarszawyChodzi mi o kawałek który leci w trakcie gdy wszyscy jadą limuzyną i Wojtek tańczy ...
-
Piosenka ze zwiastuna programu Animal Planet (dubstep)Hej, poszukuję piosenki z tego zwiastuna: [youtube.com] Bardzo mi na tym zależy, proszę o pomoc :)
-
Kilka utworówWitam proszę o podanie mi tych oto utworów: 1- [youtube.com] (10:25) 2- [youtube.com] (pierwszy utwór) 3- ...
-
Co to za piosenka disco polo? jakas niszowa nuta ;)Czesc , szukam jednej piosenki disco polo , mimo wielu poszukiwan do dzisiaj nie wiem ...
-
nuta set pilne[centrummp3.eu] chodzi o tytul 01:14:00 minuty prosze o pomoc :)
-
Poszukuję nazwy (info w wątku).Ostatnio usłyszałem tą piosenkę i zwróciłem uwagę na chór na początku: [youtube.com] I przypomniał mi się ...
-
Wakacje z Harrym PotteremWitam, jak nazywa się piosenka która leci w tle reklamy TVN-u o Wakacjach z Harrym ...
-
Co to za piosenka, Pink Floyd na początku tylko grająa na koncu zaczyna krzyczec
-
Dawid PodsiadłoCzy ktoś wie co to jest za piosenka Dawida? Proszę o pomoc![youtube.com]
-
?Kto to śpiewa w momencie 13.30? [youtube.com]