-
Piosenka w odc. Niekrytego Krytyka: Bear GryllsProszę o wysłuchanie fragmentu 24 - 27 sekund (intro do programu Beara). To jakiś znany ...
-
Muzyka z filmuWitam, szukam piosenki/utworu z niżej podanego linku :) z góry dziękuje! [facebook.com]
-
muzyka z youtubeWitam pooszukuje piosenki z filmiku niżej która zaczyna się od 0:23, z góry dzięki ...
-
Rosyjska piosenka ktorej nie znam tytulu helpslyszalam osatnio piosenke ktora puszczali glosno moi sąsiedzi z rosji spiewajac refren xD. podklad, slowa ...
-
Piosenka z filmikuCzy wie ktoś może jak się nazywa piosenka , która leci podczas skakania lamy? [youtube.com]
-
Szukam utworu w którego teledysku jest..kobieta morderczyni która zabija jakiegoś faceta bejsbolem na łące i wyrzuca ten bejsbol i wychodzi ...
-
Nazwy kilku utworówWitam, załączyłem kilka utworów które nie mam pojęcia jak się nazywają, prosze o jak najszybszą ...
-
Piosenka z youtubeJaka nutka w tle? ;) [youtube.com]
-
Jaka to muzyka ?Prosze podajcie :) [speedy.sh]
-
z filmiku na YT[youtube.com] pierwsza piosenka ?
-
Jaki to utwór?Utwór jest z ekipy z Warszawy
-
Poszukuje piosenki z pierwszych 20 sekund utworuPoszukuje piosenki z pierwszych 20 sekund utworu [youtube.com]
-
Co to za piosenka[tvn24.pl]
-
Piosenka podobna do "Mick Harvey - Out of time man"Oglądam Breaking Bad, na koniec 1 odcinka (na razie aż tyle obejrzałem XD) leci piosenka ...
-
Disco Polo, M@&%#n, Disco TVWitam! Wczoraj oglądałem kanał Disco TV. Program "Łapy w górę". Leciała tam piosenka gdzie śpiewali coś ...
-
Tytuł piosenki.Zna ktoś może? :) Link: [w430.wrzuta.pl]
-
Piosenka Dubstep, musze to mieć ;DSzukam piosenki z tego clipu, bardzo prosze o pomoc ;) [youtube.com]
-
Co to za muzyka w filmiku 3:04[youtube.com]
-
Czy zna ktoś ten kawałek od 1:20 ?[youtube.com]
-
czy rozpozna ktos utwór[youtube.com] jak nazywa sie piosneka która zaczyna się 0:54
-
Francuska piosenka, zmysłowa, śpiewana przez kobietę.Witam Dawniej słuchałem w radiu tej piosenki, a ostatnio przeleciała mi przez ucho więc zapragnąłem ją ...
-
give some/son a rizovTa piosenka ma w refrenie coś typu 'give some the rizov'.. Widzialam kiedys teledysk, ale ...
-
Piosenka Disco polo pomożecie? :)Poszukuje piosenki disco polo, niestety z tekstu pamiętam tylko, że w w refrenie było coś ...
-
Piosenka z filmu Disney'aWitajcie poszukuję piosenki stworzonej przez jakiegoś Afrykańskiego bodajże kompozytora, wypromował ją Walt Disney w jednym ...
-
elektronika, bas, kobiecy głosSzukam piosenki, która siedzi mi w głowie, jest to muzyka elektroniczna więc trochę ciężko sprecyzować ...