-
Muzyka z enegry2000[youtube.com] szukam tytułu kawałka z 60minuty ;) jeżeli ktoś mi pomoże bede wdzieczny :P
-
Kawałek z filmiku UrbanRec[youtube.com] znacie może ten kawałek? ;)
-
Szukana- Nimfomanka część IMuzyka jest koło 4 minuty filmu Oto link: [dwn.so] Niestety soundtracka nie znalazłem;< i bardzo prosiłbym o ...
-
Piosenka o pragnieniu i ciężkim dniuWitam. Szukam pół dnia piosenki i nie mogę znaleźć. Wydaje mi się, że nie powinniście mieć ...
-
rozpoznajcie mi ta nutkę w tle będę wdzięczny[youtube.com]
-
examba - beinasio - jaki jest prawidłowy tytuł i wykonTa piosenka leci dość często w radiu 5 w Suwałkach.
-
Zombie - Jaka to PiosenkaWięc,na wakacjach w Egipcie leciała fajna piosenka były one zmixowane. Ona akurat łączyła się z ...
-
http://www.youtube.com/watch?v=RVqGiOuxrc0co to za piosenka która leci jako podkład :)? [youtube.com]
-
Kawałek klubowy - ytWitam. Jaki tytuł nutki od 00:00 do 00:06? Sam początek. Miałem ją kiedyś i ...
-
Pomoże ktoś?Nie wiem kto śpiewał w tej piosence, lecz wiem, że to chłopak. Pod koniec w ...
-
Piosenka disco poloNo więc słyszałam ją w sklepie ( dlatego nawet nie wiem czy była to piosenka ...
-
Piosenka z lat 90,80,70 .Bardzo fajna.To stara piosenka nie jestem pewien z jakiego kraju ale śpiewają po angielsku. Ostatni raz tę ...
-
Szukam Piosenki z video mix na polo.tvTo stara piosenka nie jestem pewien z jakiego kraju ale śpiewają po angielsku. Ostatni raz tę ...
-
Muzyka z YT JAZZMOże kotś ogarnia jak się nazywa t apiosenka od 1:54 [youtu.be]
-
piękna wizualizacja! Ale co to za utwór? Pomożecie?[youtube.com]
-
świetny dubstep z filmiku ytO ten kawałek ;) [youtu.be] od 1:13
-
Szukam jakiejkolwiek podpowiedziCześć! Poszukuje czegokolwiek co pomoże znaleźć tytuł tego kawałka. Próbka bez nazwy niestety ;( W szczegółach ...
-
Rosyjska piosenka.Witam, od dawna męczy mnie jedna piosenka. Jest ona po rosyjsku(albo czymś podobnym). Pamiętam tylko, ...
-
hi girl hi hi hi-nutkaposzukuje nutki bardziej clubowej w której jest "hi girl hi hi hi girl" oglądałem w WS ...
-
Piosenka z dzieciństwaByło to ok. 6-7 lat temu na vivie leciała piosenka ale już jej nie pamiętam ...
-
Czy wie co to jest za nuta?witam poszukuje piosenki z tego filmiku [youtube.com]
-
piosenka nieznanaprosze o rozpoznanie piosenki ktora mi sie cholernie podoba :) Pozdrawiam [facebook.com]
-
Piosenka z melodią od Chcemy być sobą, PrefectWitam, szukam piosenki usłyszanej na imprezie, melodia od Chcemy być sobą, tekst o niczym jakos ...
-
0:50 co to za nutka ?[youtube.com]
-
DailymotionPamiętam teledysk. Była to spokojna piosenka, o misiu czy jakimś pluszaku. Był smutny i tak ...