-
Muzyka - teledysk z drogąWitam, poszukuje muzyki, która przez cały czas ma w teledysku drogę, która leci do przodu. ...
-
kojarzę tylko teledyskTa piosenka mogła zostać wydana z 3-4 lata temu. Piosenkę śpiewała chyba kobieta. Chyba chłopak ...
-
Jaki tytuł piosenki w filmiku[youtube.com]
-
Muzyka z Cs'a na koniec rundy[www31.zippyshare.com] witam, proszę o rozpoznanie tej muzyki i podanie pełnej nazwy. Z góry dziękuje ;)
-
Piosenka z filmu.Witajcie, od dłuższego czasu poszukuje piosenki z filmu "Niebieskooka zabójczyni", niestety nie mogę znaleźć nigdzie ...
-
Jaki tytuł tej piosenki?potrzebuje tytułu tej nutki bardzooo
-
Brodacz na motorzeWitam, szukam tytułu i wykonawcy, teledysk pierwszy raz widziałem w tv około roku temu. Facet z ...
-
piosenka z American Rock (open fm)Witam. Nie mogę znaleźć piosenki, która dość często leciała na kanale American Rock w Open ...
-
Zapowiedź filmów w TV6?W TV6 lecą zapowiedzi filmowe na lato 2014.. Jaki jest tytuł piosenki, która leci w ...
-
Piosenka z filmikuPoszukuje tytułu piosenki z tego filmiku [youtube.com]
-
Muzyka z centrum handlowego :) tonight ...Poszukuję piosenki ,którą usłyszałam w centrum handlowym ( lipiec 2014) i teraz chodzi mi ...
-
Proszę podajcie nazwę nutkiProszę podajcie nazwę nutki z youtuba [youtube.com] która zaczyna się w 0:35 sekundzie ;)
-
co to za muzykaczy ktoś by mi mugł bardzo pomuc niewiem co to za muzyka leci w tle ...
-
Muzyka z filmiku YTWitam Poszukuje utworu z tego filmiku [youtube.com] Dokladnie chodzi mi o moment 3:30-4:00 Z Góry dziękuję za odpowiedź ...
-
klubowy utwórWitam szukam pierwszego utworu z tego seta [www60.zippyshare.com]
-
Kto zna wykonawcę?Pomóżcie mi ustalić kto dokładnie śpiewa w tym utworze.Oczywiście wystarczy nazwa zespołu.:)
-
Muzyka elektro/House z Filmiku na YTSiema moze mi ktos podac nazwe nuty z tego filmiku? [youtube.com]
-
-
Ruska piosenka z filmiku na YouTubeWiecie może jaki jest tytuł piosenki z tego filmiku lecącej od 4:30? [youtube.com]
-
Muzyka :) Z filmikuProszę o remix muzyki z filmiku: [youtube.com] od 1 sek do 40 sek
-
Piosenka z występu iluzjonisty spokojna [link w opisie[vimeo.com] Piosenka zaczyna się ok. 1:10. Jedyne słowa, które wyłapałam to "different places", więc po tekście ...
-
dobra nuta z ekwadorNuta od 12:00 [youtube.com]
-
Piosenka this time, this time, this timeeeeeeee....Taka przyjemna melodia I między zwrotkami chórek śpiewa this time, this time, this timeeeeeeeeee
-
muzyka z filmu na youtubesiema, poszukuję tej nutki z filmu na youtube. dałem tu wycięty kawałek, ale dam ...
-
Sound z Spinacz tygodnia polsat??????[youtube.com] nutka do 6 sekundy???