-
Co to za muzyka?[youtube.com]
-
Szukam piosenki rosyjskiej/czeskiej!!!!Śpiewa mężczyzna o samotnym psie który szczeka i słychać po rusku/czesku " laj,laj,laj,laj " cała ...
-
Piosenka ze znanego filmiku z małą dziewczynką.Witam, mam takie pytanie. Ostatnio króluje w internecie filmik, w którym mała, ruda dziewczynka odmawia ...
-
Kto zna ten kawałek?[hostuje.net] proszę o tytuł i wykonawcę, dzięki z góry
-
Moje życie Dla Niego - Arturo Mari - Muzyka Z FilmuWitam, poszukuje muzyki z filmu 'Moje życie dla niego" - opowieści o życiu i pracy zawodowej ...
-
https://www.youtube.com/watch?v=26_mLIu3Hv4#t=23Potrzebna mi nazwa oraz skąd pochodzi owa muzyczka z nagłówkiem "This has been a moment ...
-
Kto wie co to za utworek? :) lalalalalala, lalalala,laMam go już dość długo na dysku i zapomniałem o nim.Może ktoś skojarzy ten utworek ...
-
Jaki to tytuł?[www72.zippyshare.com]
-
Piosenka z intraSiema Zna ktoś tę piosenkę ? [youtube.com]
-
Muzyka z Filmu Yotube[youtube.com] Jak nazywa się nutka od 2:28? :)
-
Witam! CZy zna ktoś ten utwór>?? know you find my hand And you're flying running circles above my head again, (again again ...
-
Amerykańskie Hity ( Mam talent )Witam, mam parę pytań dotyczących tych nutek ?? [youtube.com] Co to za nutki podane w tych minutach ...
-
prosze o tytułwitam ostatnio usłyszałem fragment dość znanej piosenki w której śpiewa kobieta i po głowie ...
-
Zanucona przeze mnie piosenka, pomożecie?Wybaczcie za to buczenie i niewyraźny dźwięk, trochę wina yt. Kojarzy ktoś? [youtube.com]
-
Teledysk Z Lat 90-tych, W Którym Facet Wyciąga Martwą Kobietę Z Jeziora.Szczątkowe informacje, ale może ktoś to zna, więc klip leciał mniej więcej tak: Facet wyciągał ...
-
https://www.youtube.com/watch?v=Q4HaC6LqMAY 3:37-4:06Nie wiem co to [youtube.com]
-
Posłuchaj, może znasz.[w735.wrzuta.pl] Wykonawca? Tytuł?
-
Utwór z Orange Warsaw Festival[youtube.com]
-
kilka nutekszukam kilku nutek [www8.zippyshare.com] [www8.zippyshare.com] [www8.zippyshare.com] [www8.zippyshare.com] [www8.zippyshare.com] [www8.zippyshare.com] [www8.zippyshare.com] [www8.zippyshare.com]
-
z 4funkawałek z "break down" w refrenie. nowy na czasie, męski duer. akcja teledysku na wydmach ...
-
Poszukuję nutki z diabłem na teledyskuDiabeł pojawił się w mieście. Przez cały teledysk gdzieś się błąka. To w barze, to ...
-
teleturniej jaka to melodiaszukam piosenki z wczorajszego odcinka .utwór szybki bodajże lat 80 był piewany w ...
-
piosenka z jaka to melodiata piosenka leciala w dzisiaejszym odc jaka to melodia. byla spiewana na koncu programu po ...
-
Co to za nuta?(d'n'b)Nieznany D'n'B
-
Reklama Kołobrzegu[youtube.com] - co to za piosenka? :)