-
Muzyka z TopGearDzień Dobry - czy ktoś potrafi rozpoznać z czego pochodzi utwór, który słychać od 33:27 ...
-
Muzyka klasyczna :D[youtube.com] 0:53 sekunda, proszę o tytuł ( :
-
Co to za Tytuł ? Link zippy[www63.zippyshare.com] szukam tytułu tego oto nagrania , rozpoznaje ktoś ?
-
clubbasse nie mg znalezc ;(Poszukuje nuty od 3:19. R@&%#$@$a system a ja nie moge odnalezc :( pomozcie !!! :) ...
-
Piosenka z reklamy Disney ChannelWitam chodzi mi o piosenkę z reklamy Disney Channel lato pełne filmów z Disney ...
-
Letnie Poranki Z Disney Channel - Piosenka Z ReklamySzukam piosenki z reklamy letnich poranków na disney channel - 2010 - która leci jakoś ...
-
Zagadka - proszę o podanie tytułyZagadka - proszę o podanie tytuły wszystkich piosenek :[youtube.com]
-
Tytuł piosenki z Car Music SetWitam Zna ktoś może tytuł piosenki z tego setu?: [szydnad.wrzuta.pl] Dokładniej chodzi mi o piosenkę, która zaczyna się ...
-
Piosenka z klubu muzycznego.Typowa klubowa piosenka z powtarzającym się "F@&k off".
-
muzyka z youtubeWitam, rok temu znalazlam na youtube piosenke, ktora mi sie spodobala, a ze komputer mi ...
-
Melodyjka w piosence Rio i U-Jeana[youtube.com] 1:41 - 2:11 wiem, że to z jakiejś starszej piosenki (chyba)
-
Piosenka na końcu filmikuRozpoznaje ktoś ? [funfan.tv]
-
CZY ZNA KTOS NAZWĘ TEJ NUTKI?Pomocy ktoś może zna tytuł utworu z tego filmiku, usłyszeć go można w tle meczu ...
-
-
Francuska piosenkaWitam. Słyszałem niedawno piosenkę francuską w Radio Plus Legnica . Śpiewa ją mężczyzna a refren ...
-
Tytuł piosenkiHej :) Szukam tytułu piosenki, pamiętam tylko teledysk. Byli tam nadzy mężczyźni, którzy sprzątali mieszkanie, ...
-
kawałek 07.06.2014r. Kraków impreza na statku Wisłaco to jest za kawałek? na słuchawkach lepiej słychać [youtube.com]
-
Co to za utwory?Co to za utwory? (niestety nie udało sie ich wrzucić tutaj) [przeklej.org] [przeklej.org]
-
songname z filmu o m5 xd[youtube.com] 4:48 - songname?
-
Zagadka - proszę o podanie tytułyZagadka - proszę o podanie tytuły wszytkich piosenek :[youtube.com]
-
Co to za piosenka ?[youtube.com]
-
Nagrania do rozpoznaniaTe wszystkie nagrania już kiedyś tu wrzucałem. Zebrałem je ze wszystkich moich wątków, bo może, ...
-
Co to za nutka z 3:09 ?[youtube.com]
-
Piosenka z ESKA TVWczoraj wieczorem widziałem teledysk, ale niestety będąc na siłowni nie zobaczyłem wykonawcy. Na teledysku jest zakochana ...
-
Kilka piosenek z wakacji ;)Witam, będąc na wakacjach słyszałem parę ciekawych piosenek potrzebuję pomocy w rozpoznaniu ;) 1. Pierwsza to ...