-
Piosenka z centra handlowego.Witam. Piosenka leci dosyć czest w centrach handlowych. Jednak ciezko jej wyszukac ze wzgledu ze ...
-
muzyka[youtube.com] muzka przez pierwsze 7 sekund
-
UtworkiTe 3 utworki :)
-
piosenkaSzukam piosenki zapamiętałem tylko takie słowa Baby "cypa" to night. Jest to stara piosenka PS. Cypa ...
-
Pytanie[w892.wrzuta.pl]
-
Fajna Piosenka Disco polo pod nogęPiosenka w którymś momęcie leci tak : ''oj joj joj oj joj joj chce się ...
-
Szukam znanej Świętecznej piosenkiTeledysk ten był z lat 80 lub 90, nie pamiętam dokładnie. Była to znana piosenka ...
-
Techno + skrzypce ? helpByłam dzisiaj w klubie...i spodobała mi się pewna piosenka. Byly to skrzypce połączone z techno/house/itd... Szczególną ...
-
radio red7wie ktos moze co to za piosenki a dokładniej ich remixy to bardzo prosze o ...
-
Piosenka z lat 70?Podbije temat, a raczej go odnowię, bo nie było odpowiedzi, a piosenkę znów słyszałem w ...
-
Everybody Standing... Full SayWitam przedchwilą w radiu złote przeboje leciała piosenka, śpiewa gość słowa mniej wiecej "Everybody Standing... ...
-
Jak Nazywa Się Piosenka W Refrenie Ma "for You and for Me"Jak nazywa się piosenka w refrenie ma "for you and for me" chyba tak. Prosze ...
-
Muzyka :)Witam proszę o rozpoznanie tych 3 utworków :)
-
Hej ?Wie Ktoś Może Gdzie Mogę Znaleźć Polska Wersje Tej Piosenki[marianolubliniano.wrzuta.pl]
-
nie pamiętam nazwy teledysku!Zapomniałam nazwy teledysku. Pomocy! Nie pamiętam go dokładnie, ostatnio sobie go przypomniałam i bardzo chciałm ...
-
piosenka z Radio PartyPomoże ktoś ?
-
Stara Piosenka śpiewana Przez Kobieteusłyszałem tylko fragment w jakiejś reklamówce na złotych przebojach kobieta śpiewała w miarę wysokim głosem ...
-
I dont know why i feel so high...szukam tej piosenki baaardzo dlugo ;( google nic nie wypluwa... Jest bardzo melodyjna, wpada w ...
-
Kuchenne rewolucje s08e15 muzykaWitam jaka muzyka zaczynajaca sie w 5:04 [player.pl]
-
Nutka electroZna ktoś tytuł tej nutki? [www75.zippyshare.com] Z góry dzięki
-
piosenka z: radio gnieznoCzy wie ktoś co to za piosenka leciała dzisiaj w stacji radio gniezno tak między ...
-
tylko konkret !!chce znalezc a nie moge piosenke juz stara ale ostatnio znowu ja uslyszalam i z ...
-
Utwór z lat 80-tychSzukam utworu prawdopodobnie z lat 80-tych, spiewany przez kobietę
-
STARY KAWALEK TECHNO "DISCONECTED"??Poszukuje starego kawałka techno, wiem jedynie to, że nazywał się mniej wiecej disconet czy disconnected ...
-
Tytuł piosenki ze zwiastunu filmu "Pożądanie"Proszę o pomoc w zidentyfikaniu piosenki z pierwszej połowy trailera do filmu "Pożądanie": [youtube.com]