-
Pilnie-szukam Piosenki Georga Michaela:)piosenka szybka,w teledysku jest lato,george kąpie się w basenie,ale są też inni ludzie,popijają drinki,taka rytmiczna ...
-
hot or notjak się nazywa ta piosenka co leci na początku [youtube.com]
-
Muzyka z udziałem Angeliny Jolie w tleWitam. Poszukuję piosenki, w której kobieta bierze broń do ręki i strzela w coś. Piosenka ...
-
Co to za piosenka z youtube[youtube.com]
-
Poszukuje piosenki - nagraniePoszukuje tytułu tej piosenki [drive.google.com]
-
kbdfjkzna ktoś może piosenke w której śpiewa dziewczyna : one, two, three a później unforcinall ...
-
fajna piosenkaznacie ta piosenke , w refren brzmi chyba tak : i'm on the floor you ...
-
Szukam muzyki z tego filmikuMuzyka brzmi w podobie do Justina Timberlake'a... Ale nie mogę jej znaleźć [youtube.com]
-
Poszukuję tytułu utworu!Szukam tytułu tego kawałka! [vimeo.com]
-
Piosenka rapHej, mam teraz już bardziej skomplikowany problem, szukam piosenki rap, zwrotki śpiewa chyba jeden koleś ...
-
Znane, ale zapomniane ;cProsze o oryginalny tytuł tego fragmentu beatboxa: 1:21 - 1:45 [youtube.com] Z góry dziękuję :)
-
była na liście trójki, o miłościNie mogę przypomnieć sobie piosenki. Prawie na pewno słyszałam ją kiedyś na liście trójki. Była ...
-
rock w reklamieWitam jeśli ktoś zna tytuł tego utworu co leci w tle byłbym bardzo wdzięczny ;) [youtube.com]
-
Muzyka z filmikówJak to nazwać to w 5:02 [youtube.com] I jeszcze, czy wiecie jak to wpisać zeby znaleść ...
-
teledysk ze zmieniającymi się twarzamiTeledysk z lat 80-tych w stylu teledysku MJ "Black or white" ze zmieniającymi się twarzami. ...
-
radio helax - hanoverSzukam piosenki z radia helax w refrenie koles nawija ciągle hanover .. zna ktoś ?
-
Radio CCM, Love is a mystery 15.04.2013Witam, około 12.00 słyszałem dzisiaj piosenkę w radiu CCM. Piosenka wolna, tonacją podobna trochę do ...
-
Muzyczka z filmiku[youtube.com] Bardzo proszę!
-
MUZYCZKA HIP HOP Z RADIAsłuchając myślałem że zapamietam słowa i odszukam po tytule...ale się przeliczyłem.. :) ogolnie piosenka dotyczy pewnej ...
-
Poranny RockWitam, interesuje mnie piosenka która znajduje się na samym początku tego filmu [youtube.com]
-
Teledysk Z Szybą,farbą I Pannami W Kostiumach Kąpielowych.jp. pamiętam tylko teledysk,widzimy od spodu panienki które chodzą i tarzają się po szybie. potem ...
-
Wiecie jaki to teledysk ?Teledysk w którym kobieta śpiewa i gra na fortepianie w rzece
-
Tytuł piosenki nie znając tekstu, a klipNo więc, potrzebny mi tytuł pewien piosenki, ale nie pamiętam z niej nic prócz urywków ...
-
jaka to piosenka,prawdopodobnie amerykańskiego zespołuW teledysku był zespół na dachu budynku - była to szkoła. Ktos dostal informacje o ...