-
Muzyka z filmu Sin NombreProszę o tytuł muzyki, która występuje w filmie Ucieczka z piekła / Sin Nombre. Podaje ...
-
Znany kawałek klubowy.Witam. Poszukują tytułu oto tego kawałka. Kto zna niech pisze :) Z góry dzięki [soundcloud.com]
-
Zna ktoś może?[youtu.be]
-
Tytuł piosenkiPiosenka brzmi na taką właśnie sprzed kilkudziesięciu lat, na początku gra coś w stylu marszu ...
-
Muzyka z 4funa - koleś w kaskuWitam poszukuję piosenki, którą słyszałem na 4funie. Był tam koleś, który na początku teledysku zakładał ...
-
szukam piosenki lata chyba '90Szukam piosenki, starsza lata '90 na moje oko, bo słyszałam ją nie raz będąc dzieckiem, ...
-
co to za piosenka w 21.38 min ?[youtube.com] ? :D
-
Jaka to piosenka ?pierwszy post ( filmik ) link : [instagram.com] nie wiem jak ta piosenka się nazywa a ...
-
Hawajska piosenka - popularnaCześć, czy ktoś kojarzy tę przesympatyczną nutkę z pierwszej minutki tego filmu? Idę o zakład, że już ...
-
proszę o rozpoznanie tej piosenki z youtubachodzi mi o tą piosenkę na początku ja tylko wydaje mi się rozumiem "long way, ...
-
Klubowy kawalek :)szukam nazwy tego kawałka - [www15.zippyshare.com]
-
Francuska piosenka, pianinoCześć poszukuję starej piosenki którą kiedyś usłyszałem na VIVIE, słowa, fonetycznie brzmią mniej więcej tak ...
-
Utwór muzyczny z lat 90' ku czci ofiar w SerbiiUtwór muzyczny z lat 90' ku czci ofiar w Serbii wykonany przez gwiazdy muzyki pop. Niestety ...
-
Co to za piosenka, proszę o pomoc!Witam!. Już od dawna szukam tytułu tej piosenki, ale moje starania idą na marne.. Może ...
-
Co to za utwór?Ostatnio w klubie dance usłyszałem utwór w którym mężczyzna (prawdopodobnie po hiszpańsku) śpiewa: Aj ja ...
-
Tytuł od 26 s.[youtube.com]
-
Piosenka O AniPiosenka której szukam jest o ani(chyba) która miała wszystko lecz poznala karola on był dilerem ...
-
Co to za piosenka z minuty 5:08 - 5:14[youtube.com]
-
co to za piosenka ?[youtube.com]
-
Muzyka z Enjoy the view, love Nataliapotrzebna mi piosenka, która leci około 10:45 i dalej. :) z góry dziękuję !
-
Popularna, wesoła piosenka-aria (kobiecy wokal)Szukam bardzo popularnej piosenki, która często leci w radiach typu RMF Classic i Złote Przeboje ...
-
co to za dicho?[www53.zippyshare.com]
-
Hawajskie klimaty, utwrór popWitam, Jakiś czas temu słyszałem słyszałem w radiu pewną piosenkę i już od kilku dni nie ...
-
Jaka to piosenkaWitam nigdzie nie mogę odszukać tego utworu więc proszę was o pomoc . Chodzi o ...
-
Piosenka puszczana w radiu około 10 lat temu.Cześć, szukam piosenki, która była puszczana dosyć często w radiu, tyle że było to około ...