-
Techno bez słówWitam. Ciężko mi znaleźć ten utwór, ponieważ nie ma w nim słów. Jest to techno i ...
-
Zna ktoś?Znalazłam kiedyś taki teledysk "black and white"coś bardzo podobnego na youtube. Był to teledysk gdzie ...
-
Refren "nie dane będzie nam..."Refren tej piosenki to: "nie dane będzie nam, wspólne piekło, wspólny raj, nie po drodze ...
-
piosenka klubowaSzukam piosenki klubowe, sensualna, śpiewana przez kobietę. Nie wiem, czy dobrze pamiętam '(...) call ...
-
Gay gra na pianinie, śpiewa damskim głosem. Nie Elton!Jest taki koleś co śpiewa dziwnym kobiecym głosem, i gra na pianie. Piosenki lecą czasami ...
-
Muzyka z Goat SimulatorSzukam muzyki z imprezy w Goat Simulator. Wykonawcą prawdopodobnie jest deadmau5.
-
Piosenka z intraSiema wie ktoś jak się nazywa nutka z intra ? --> [youtube.com]
-
sam teledyskNiestety znam tylko teledysk. Piosenke śpiewa mężczyzna. Facet chodzi po mieście i rozwiesz kartki (takie ...
-
Arabska nuta.link [youtu.be] Co to jest za piosenka (6 min 31s)? Ktoś ogarnia te tematy? :D
-
Z jakiego filmu jest ta pisoenka?Wczuj się w ten rytm, w ten tańca ruch Ten rytm jest w tobie poczuj ...
-
Rozpoznanie wycinku piosenkiNie wiem co to za piosenka Thomas tu mówi że '''Lajbadbug''' [www19.zippyshare.com]
-
Rozpoznajemy.Tylko ta 1 :D
-
pomocy!!piosenka na podkladzie Explode- jordan baker ?szukam szukam i nie mogę znaleźć :(
-
Sing inte lamiento (ze zumby)Sing inte lamiento (piosenka ze zumby)
-
Utwór z filmikuWitam, jaki jest tytuł tej piosenki: [youtube.com] Pozdrawiam!
-
Melodia z utworu Safri Duo[youtube.com] Czy melodia na cymbałkach (czy co to jest) nie jest zapożyczona z muzyki poważnej? Może ...
-
Utwór w stylu dubstep, ala showtekWitam. Szukam utworu, który jest chyba z gatunku "dubstep", coś w stylu Showtek-np utworu. Booyah, ...
-
Chodzi mi o piosenka której słowa to cos takiego,,,Give stafaii ej niszi flałi (pisze jak słychac
-
Z jakiego utworu pochodzi ten bit?[youtube.com] Witam. Mógłby ktoś mi przypomnieć, z jakiego utworu pochodzi ten bit? Mam nieodparte wrażenie, że gdzieś ...
-
Muzyka Z Filmu Rrrposzukuje piosenek z filmu rrrr:)
-
Tytuły piosenek podobnych do tej !Witam poszukuję dobrych dubstep'ów i takich tam PODOBNE DO TEGO ! [youtube.com] Albo: [youtube.com] Hmm moze też jakiś rap ...
-
Zwiastun "Lato z Bardotką" w TVPWitam, w telewizji TVP widziałem zwiastun jakiejś serii filmów z Brigitte Bardot określany jako "Lato ...
-
Spokojna, raczej starsza piosenka.Witam! Ostatnio w radiu leciała dosyć stara piosenka (bo pamiętam ją jeszcze z dyskoteki sprzed ...
-
co to za mjuzik???widziałem ją na polo tv, ale piosenka była amerykańska z lat około 2000 i teledysk ...
-
nazwa piosenki z Zumbyszukam piosenki z zumby która wykonuje kobieta w refrenie jest cos w stylu " saka ...