-
afro merry merry (radio vox fm)Wczoraj (tzn. 20.07.2012) w radiu vox fm usłyszałem piosenkę, która wplecione miała właśnie te słowa ...
-
Gitara akustyczna jak w linku. Lata 80/90.Witam szukam piosenki która zaczyna się tak samo jak ta [youtu.be] od 0:05 do 0:15. ...
-
Tylko 1 utwór do rozpoznaniaKawałek dance, prawdopodobnie powstał około 2000r.
-
Stara Piosenka, "w Mej Pamięci Lato Tkwi..."Piosenkę slyszałam tylko raz w radiu Alfa, w piatek 10 lipca zeszłego roku około południa ...
-
-
Murzynka zachrypniety glos duzo energii stary house?Piosenka, którą śpiewa stara murzynka, tzn. nie wiem, czy stara, ale głos ma zachrypnięty, grubszy. ...
-
Melodia w tle w serialu "TERAZ ALBO NIGDY" SEZON 1Proszę o pomoc.. to chyba jakieś pianino.. motyw pojawia się kilkukrotnie ale między innymi w ...
-
3 utworki do rozpoznania :)1. [www29.zippyshare.com] 2. [www29.zippyshare.com] 3. [www29.zippyshare.com] Jeśli ktoś zna to prosze o nazwy
-
Co to za utwór?Szukam nazwy dość żywego utworu, gdzie śpiewają tak jakby na przemian. W teledysku znajdują się ...
-
jaki jest tytuł (chyba dubstep :P)[www75.zippyshare.com] jesli ktoś zna , prosze o podanie nazwy.
-
Piosenka z okolic 1986r.Witam. Poszukuję pomocy w znalezieniu tytułu, lub wykonawcy. Chodzi o teledysk, gdzie wokalistka biegnie, lub ...
-
Co to za piosenka za samym początku?[twitch.tv]
-
piosenka lecąca w tle[youtube.com] Jak nazywa się utwór lecący w tle? Oczywiście nie chodzi mi o muzykę z intra. ...
-
Może ktoś znajdzie po tekście?[youtube.com]
-
co to za piosenka?Co to za piosenka 15min tego seta [www20.zippyshare.com]
-
Piosenka z tego filmu.Piosenka z tego filmu na yt: [youtube.com]
-
Muzyka z show "Podróże z żartem"Szukam nazwy piosenki, która tu zaczyna się w minucie 2:38 bodajże , bardzo proszę o ...
-
jaka to piosenka w tym filmiku[smog.pl]
-
Tytuł piosenki, bardzo ważne :)[youtube.com]
-
Nazwa nutek?kto zna te nutki niech napisze
-
Jest to prawdopodobnie kawalek z lat 90, dance'owy.[chomikuj.pl]
-
dość stara piosenka z radia (zagwizdana przeze mnie)jak w temacie [www59.zippyshare.com]
-
Kto wie jaki jest tytuł tej piosenki i co to za zespółZgrałem to ze starej kasety z kiepską już taśmą.Jest to utwór raczej w stylu ItaloDisco,Euro ...
-
Muzyka z outraZna ktoś nazwe nuty która leci od 2:38? [youtube.com]
-
Jak się nazywa piosenka w tle ?[youtube.com]