-
Co to za nuta ?[youtube.com]
-
Nuta electro, klubowa.Tu jest link i ta piosenka leci od ok 10 sekundy...[youtube.com]
-
Stara Piosenka[youtube.com] Stara nuta potrzebuję jak najszybciej , dzięki :)
-
Utwór podobny do All the wrong places Nataszy U.Witam, jakiś czas temu, usłyszałem gdzieś utwór, który był podobny do tego: [youtube.com] Również śpiewała kobieta, podobna szybkość ...
-
Szukam tego utworu... wie ktos jaki tytul?[youtube.com]
-
Italo DiscoA wiec, słuchałem mixu Italo Disco , jednak nikt nie załączył listy piosenek, a te ...
-
piosenka śpiewana przez kobietę,podaję fragment tekstuCześc! Próbuję ustalic tytuł piosenki śpiewanej przez kobietę o dośc specyficznym głosie. Trochę jakby śpiewała ...
-
Filmik YT czas 7:43Muzyczka która leci na 7:43 [youtu.be]
-
Eska - rockstar/superstar lata 06-10Siemka! Szukam utworów pewnego afroamerykanina. Miał on 2 kawałki w top20 na esce. Jeden z ...
-
Szukam teledysku (spokojna piosenka, śpiewa mężczyzna)Poszukuję teledysku, który puszczany był na vivie itd. parę latek temu, dość sporo, ale nie ...
-
nuta z sunrise z 16;33???nuta z sunrise z 16;33??? [youtube.com]
-
Piosenka gdzie ludzie w przeciągu wielu lat umierali.Witam, poszukuję piosenki gdzie było takie świecidełko, które na przestrzeni wieków znajdowali różni ludzie, pamiętam ...
-
Francuska piosenka śpiewana przez kobietę, szukam!Poszukuje Francuskiej piosenki śpiewanej przez kobietę. W tytule sa 2 słowa pierwsze to dance albo ...
-
Pianino![youtube.com] 5.30-5.50
-
Muzyka z filmiku iniluxMoże ktoś zna nutę z 2:45-2:52? :) Link: [youtu.be]
-
Zagadka - proszę o podanie tytułyZagadka - proszę o podanie tytuły wszystkich piosenek :[youtube.com]
-
Kawałek z mtvdanceZnam tylko teledysk. Dwa razy widziałam go na mtv, więc podejrzewam, że kawałek jest na ...
-
Ojciec Mateusz-sezon 8,odc.99, POKAZ MODYKochani na Pokazie Mody w tym odcinku leci utwór w tle... Jaki tytuł?? Dzięki za ...
-
Jaka to piosenka pomocyJaka to piosenka, leciała na trójce, jest wolna kobieta w refrenie śpiewa hough camelachy, ...
-
URBANSzukam piosenki która najczęściej leciała na mtv hits i dance.Śpiewała kobieta ,klimat urban,z kimś chyba ...
-
Piosenka która leci w radju. Bob OneOtwórz szeroko oczy, otwórz je. Miej tego świadomość co na świecie dzieje się...
-
Piosenka z CS:GOMam problem, zna ktoś może tą piosenkę? [p.gg.pl]
-
będzie trudno ale może ktoś da radę (elektroniczna)Słyszałam tę piosenkę w różnych miejscach podczas wakacji we Włoszech. Wolna, nostalgiczna piosenka, muzyka elektroniczna, ...
-
Czesc nie wiem jak to sie nazywa mozecie pomucrozpoznajcie
-
Dłuższy fragment funky z lat 70'To niemożliwe ...