-
w latach 80 słyszałem piosenkęTo była piosenka w stylu metal po polsku słowa które pamiętam to :...... widziałem ją ...
-
piosenka z radia freetaka piosenka co leci na radiu dosc rzedko sa tam slowa: let me see you ...
-
Jaka to piosenka ? Usłyszane w radiu!Witam. Poszukuję nazwy wykonawcy i tytuł piosenki usłyszanej w Radio.Udało mi się nagrać tylko urywek.Może ktoś ...
-
Piosenka z western'uWitam, jak nazywa się piosenka, której fragment leci w filmie poniżej? Fragment zaczyna się od ...
-
zagraniczna piosenkahej, co to za piosenka? z góry dziękuję za pomoc :)
-
Dwa łatwe utwory!!Poszukuję tych spokojnych utworów.
-
co to za utwór wykorzystany w filmie[vimeo.com]
-
Utwor zaczyna sie od slow It is a Shame Shame Shame..Wydaje mi sie ze spiewa to jakis boysband, piosenka jest z roku 99 z jakiejs ...
-
muzika z Zapytaj Beczkę #85pierwsze sekundy od 0:00 do 0:07 [youtube.com] znacie?
-
muzyczka spokojna radosnaHej możecie mi pomoc rozpoznać muzyczke spokojna radosna - 0:37 gwizd? Pozdrawiam
-
Świeża piosenka, śpiewa baletnica w jęz. rosyjskim(?)Około pół roku temu w radiach leciała piosenka, której teledysk przedstawiał kobietę tańczącą balet - ...
-
Piosenka EMINEMA z jakąś dziewczyną w refrenieWitam. Usłyszałam ostatnio jeden ze starszych kawałków Eminema. Jest ona energiczna, nadaje sie np. jako ...
-
piosenka zawierała słowo które brzmiało jak 'bege'witam. poszukują piosenki, mianowicie kawałka który usłyszałam na dyskotece. był to najprawdopodobniej kawałek jakiegoś DJ'a. ...
-
Zna ktoś tą piosenkeWitam szukam piosenki niestety umiem ją tylko zanucić albo może niektóre słowa. Wiem że jest ...
-
Nowa piosenka , na początku amerykańskie przemówienieWitam , ostatnio w radiu usłyszałem piosenkę , na której początku amerykański mężczyzna z silnym ...
-
Dj Adao- Klubb Experiment[www26.zippyshare.com] potrzebuje nutek z 0:36 , 9:40 , 16:30 , 21:30 , ostre kosy jaada swiry!
-
Nieznany kawałek w filmie YTHej. W tym filmiku, [youtube.com] nie mogę za nic w świecie znaleźć informacji o muzyce od ...
-
Piosenka z zumbyWitam! Byłam dziś z młodszą siostrą na zajęciach zumby dla dzieci. Dzieciaki ćwiczyły układ do ...
-
piosenka z filmu ,jestem na tak'jest to utwór z rockowy. Leci pod koniec filmu gdy ten jedzie na duckatim. Co ...
-
proszę zaglądnąć w link, co to za muzyka?[facebook.com]
-
Piosenka z zumby chodzi mi ota pierwsza zna może ktoś tytuł byłabym wdzięczna :)
-
UTWORY Z MAYDAYAJAKIE ZNACIE NAJWIEKSZE UTWORY Z MAYDAYA?
-
utwór mruczany[youtube.com] od 4:30
-
Piosenka z odc. ZAPYTAJ Z D@&Y - Zapytaj Beczkę #79Nie za bardzo kojarzę kategorii, ale sądzę że to soul. [youtube.com]