-
Co to za nuta z filmu"Scorpion"Francuski film "Scorpion" z 2007r.,szukałem w OST ale nic nie znalazłem
-
Nie wiem jak to sie nazwywa moze ktos pomozerozpoznajcie
-
Czy ktoś wie co to jest za piosenka?[youtube.com]
-
hono honokonkretnie chodzi o kabaret, wystepuje tam kobieta i mezczyzna, ona jest tam sekretarką i mezczyzna ...
-
Nuta z ekwadorod 10:00 [youtube.com]
-
Piosenka,house, hiszp. wokal,ok.8 lat temu w RMI FM.Poszukuję tytułu piosenki granej w radiu RMI FM (dawnym). Piosenka śpiewana po hiszpańsku przez kobietę ...
-
Africa (2) BBC muzykaTutaj znalazłam link bezpośrednio do filmiku [link.brightcove.com]
-
Marek NiedźwiedzkiWitam , kiedyś w odległej galaktyce była zdaje sie w pr 3 Polskiego Radia audycja ...
-
Africa BBC utwór muzyki klasycznejChodzi mi o utwór dodany do filmiku na tej stronie [bbcshop.com]
-
Poszukuje piosenki techno z pociągiem w tle .słychac jadący pociąg a następnie zaczyna się ostra wkrętka
-
jak nazywa sie piosenka z reklamy the voice of polandjak nazywa sie piosenka z reklamy the voice of poland
-
Piosenka z filmiku rom7oooWitam. Interesuje mnie kawałek lecący do piątej minuty prawie w tym filmiku. [youtube.com] Dziękuje i pozdrawiam.
-
Rap WAŻNE dla mnie!!!Szukam piosenki: rapu po angielsku, w refrenie jest taka piosenka jakby indyjska i dziewczyna śpiewa ...
-
Kawałek z X-Men First ClassPoszukuję tytułu tego kawałka.
-
Jak nazywa się piosenka z podanego linku ?[poryte.pl] - Znalazłem ją na pewnej stronce ze śmiesznymi gifami ale nie mogę znaleźć jej ...
-
Siemano .! Co to za nutka ?[youtube.com]
-
Kto to zna;DNutka przeze mnie zagwizdana inaczej nie umiem;/ to pytanie było zadane już ale dużo było ...
-
JAKI JEST TYTUŁ TEJ PIOSENKI???To jest jakaś chyba piosenka taka dość religijna... Rap. A refren śpiewają tak jakby dzieci.. Znam ...
-
Jak to się nazywa;][youtube.com] chodzi mi o piosenke od : 5:06
-
spokojne pianino + śpiew - co to za kawałek?Znajdzie mi ktoś co to za kawałek? [sendfile.pl] Od 0:12 zaczyna się główna melodia, na początku jest ...
-
Testoviron-Dziewczyny z siłowni.Chciałbym wiedzieć jak nazywa się piosenka w tle tego filmiku [youtube.com]
-
Proszę o tytuł nutki intra z filmiku na YT[youtube.com] Chodzi mi o muzykę która leci na wstępie filmiku. Przyda mi się do mojego intro. ...
-
Piosenka z ZumbyJest to bardzo dynamiczna piosenka z zajęć Zumby z męskim wokalem. Zawiera słowo "senso" . ...
-
Jaki tytuł ? Rozpoznanie nagraniaCHciałbym prosić was o pomoc w rozpoznaniu tutułu tego nagrania : [www63.zippyshare.com] , jeżeli ktoś ...
-
Proszę o tytuł tej piosenki .:)[rayneraven.wrzuta.pl]