-
Piosenka z poczatku tego klipu.[youtube.com] Ktoś wie co to za kawałek leci na poczatku tego filmu?
-
POMOCY Spokojna piosenka - muczenie.???Witam Słyszałem dziś bardzo ładną piosenkę (takie wolne, spokojne podobne do piosenek w stylu Enya lub ...
-
Co to za piosenka z teasera serialu na YouTube ?[youtube.com] - w tym filmiku na końcu słychać muzykę, jakiś facet śpiewa "that's what friends ...
-
Muzyka z tego?Proszę o tytuł bitu [youtube.com]
-
Łagodna muzyka!Kto wie niech pisze
-
Ogarnie ktos tytuł tej nuty?Zna ktoś nazwę tej nuty? [youtube.com]
-
Śpiew kobietka wręcz jakbym krzyczała..Słyszałam dziś nutke, wesoła do tańca. Śpiewa ją kobieta, wręcz jakby krzyczała podniesionym głosem.. w ...
-
Piosenka z 13 odcinka Warsaw Shore sezon 2Piosenka leci pod koniec kiedy są wszystkie sceny pokazane ... leci cos jakby : i ...
-
Piosenka Tomorrowland 2014 :)[facebook.com] Jak sie nazywa ta nuta:D
-
Szukam nutki z seta[www51.zippyshare.com] Szukam remiksu Eminema , z minuty 47:03
-
Co to za nuta z 01:01:23 proszę o remix ?[www64.zippyshare.com]
-
Jaki jest tytuł tej piosenki?[youtube.com]
-
Nuta z tego Diss-Pojedynku?Siemka. Potrzebuję muzyki (bitu) z tego kawałka [youtube.com]
-
Muzyka z intro Bioshock InfiniteWitam! szukam muzyki z tego intra(00:18 - 00:36): [youtu.be] Z góry dziękuję za pomoc.
-
Piosenka Dance/Disco poloPoszukuję piosenki, która jest "osadzona" w stylu Dance lub Disco Polo Piosenka opowiada o "tworzeniu" hitów ...
-
szukam utworu z reklamy piwa sprzed około 8 latWitam, poszukuję utworu reklamy Żywca (bądź Tyskie ale nie jestem pewna). Utwór instrumentalny, utrzymany ...
-
Piosenka z powitania piłkarzy w BerlinieHej podczas powitania Mistrzów Świata z Brazylii w Berlinie (kilka dni temu) piłkarze wchodzili na ...
-
Poznacie co to po melodii ? link w opisieTutaj link [w370.wrzuta.pl]
-
MTV rocksWitam, szukam piosenki którą słyszałem na kanale mtv rocks, akcja w teledysku dzieje sie nocą ...
-
kto śpiewa tą piosenkę i jaki ma tytuł?[youtu.be]
-
Nutka z tego filmiku[cda.pl] Od 0:50s
-
Muzyka z intraWie ktoś może co to za muza zaczynająca się od 0:08? [youtube.com]
-
co to za nutka?[w163.wrzuta.pl]
-
Jaki jest tytuł oryginału?[youtube.com]