-
ktoś może orientuje się w teledyskach?Nie jestem pewna na Sto procent że to ta kategoria, ponieważ piosenka której szukam, ...
-
Piosenka z lat 80' - 90', pianino/keyboard, męski głosWitajcie, kilkanaście temu w radiu słyszałam pewną piosenkę, pochodzi na pewno jeszcze z ubiegłego wieku, ...
-
Teledysk z czasów 2005 - 2006W roku 2005 lub 2006, niestety nie pamiętam dokładnie w jakimś wczesnoporannym programie muzycznym prawdopodobnie ...
-
Teledysk z trójkątamiMyślę, że to był rock. Na teledysku zespół grał i śpiewał, stali w miejsce, a ...
-
Pomocy, co to za instrumentalWitam wszystkich, prosil bym o podanie mi linka badz wgl tytulu albo cos tego podkladu ...
-
Muzyka ze strony Kotlasuch.plJaki jest tytul muzyki z kotlasuch.pl?
-
Proszę o pilną i szybką pomoc :)Cześć wam szukam jednego kawałka który zaczyna się od 2:08 [youtube.com] Z góry dziękuję ! :)
-
Jak się nazywa[youtube.com] [youtube.com] Jak się nazywają nutki z tych 2 filmów
-
Nuta w tleKojarzy ktoś nutę która leci w tle? [youtube.com]
-
Piosenka 4fun.tvWitam... Ok 20.05 na 4fun.tv leciała taka piosenka... Sumer party. Nutka wpadała w ucho nie ...
-
teledysk z chłopakiem i dziewczynącześć ! poszukuję piosenki, którą ostatnio słuchałam. niestety nie pamiętam ani tytułu ani wykonawcy za ...
-
"Zapierari neskadi tułi iri fo ma i" tak się go wymawiTen tekst wyżej tylko tyle pamiętam tak go się wymawia a przynajmniej słyszy śpiewa kobieta ...
-
Promo lata z Louis de Funes w TVP- mroczny chór!W internecie brak tej reklamówki jest za to inna z jakąś zabawną piosenką. Może ktoś ...
-
Ostatnio leciała na ESCE i RADIO ZET trance, dziewczynPomocy! Slyszalam ja 2 x, raz na esce drugi w zeszla niedziele w radio zet, ...
-
Refren muzykiZ tego co mi się wydaje, to kilka słów z tego refrenu: "you loves me ...
-
Kobieta z saksofonem!Witam, szukam utworu z kobietą , blondynką grającą refren na saksofonie spiewa inna kobieta prawdopodobnie ...
-
dawno dawno temu....Piosenka z lat 50, może 60, w refrenie fonetycznie brzmi taturadora. Kojarzy mi się z ...
-
Co to za klubowy kawałek? Załączony fragmentNagrany przeze mnie na pianinie online. Wpadł mi w ucho na dyskotece, bardzo skoczny i ...
-
Jaka to Pompa?Witam :) Szukam nazwy do tej nutki. Będę wdzięczny za rozpoznanie :) Z góry dzięki ...
-
Kolejne Tippin'y - "Gangsta Music"Witam, ok. 2 miesięcy temu zadałem na tym forum pytanie o tytuły piosenek z pewnego klipu. ...
-
Niemieckojęzyczna piosenkaWitam. Słyszałem w radiu ( nie wiem jakim) piosenkę w języku niemieckim. To było dzień ...
-
Dynamo[cda.pl] 1:15 co to za piosenka?
-
MTV Rock.Motor.Cześć. Szukam piosenki z MTV Rock. Teledysk opowiadał o chłopaku, który brał udział w wyścigach ...
-
Co to za muzyka. #UPS[youtube.com]