-
Jak nazywa sie ta piosenka ?Witam, czy wie ktos jak nazywa sie ta piosenka ?? [speedy.sh] Z góry bardzo dziekuje :)
-
Rap teledyskSzukam kawałka polskiego rapera. W teledysku w roli takssówkarza (?) wystąpił inny polski raper. Tekst ...
-
Samochody, kobiety a co z muzyką? ;P[youtube.com] Czy ktoś zna tytuł??
-
Szukam nazwy tego utworu, POMOCY[youtube.com]
-
Jaka to muzyka w minucie 8:40[youtube.com] w tym filmiku w momencie 8:40 jest muzyka ktorej nieznam tytułu prosze o pomoc
-
Teledysk z maskami wilkówW teledysku 3 osoby w maskach wilków i z pałkami chodzą po mieście i niszczą ...
-
Piosenka na pustyni, poruszasz sie po drodzeSzukam piosenki takiej prawie bez złow po pustyni poruszasz sie po drodze niby autem ale ...
-
Nutka z filmiku counter strike[youtube.com]
-
Karate Kid IV: Mistrz i uczennicaco to za piesiń [youtube.com]
-
Jak się nazywa ta piosenka z EMS Katowice "NiP"[youtube.com] Dokładniej od 14:00 się zaczyna, ale moment można wyczuć od 14:36. Bardzo mi na tym zależy, ...
-
kurs 90, popłyniemy razem, zaufaj miSłyszałem dzisiaj polską piosenkę. Śpiewał meski głos. Pamiętam tylko te slowa: obierzmy kurs na 90, ...
-
Jaki tytul tej nutki ??[youtu.be] jaki jest tytul tej nutki , bo jest niesamowita !! prosze pomozcie
-
Jaki tytul tej nutki ??[youtu.be] jaki jest tytul tej nutki , bo jest niesamowita !! prosze pomozcie
-
Utwór z dyskoteki[youtube.com] kojarzy ktoś ?
-
-
Tytuły piosenek z CSaSłyszałem kiedyś te nutki grając w CS. Prosiłbym o dokładne tytuły.
-
Soundtrack z filmu ,,Chrzest''Witam, jak mogę ściągnąć na komputer soundtrack z filmu ,,chrzest''? Kto robił muzykę w tym filmie? Wszystko ...
-
Kawałek w tle SA Wardęga Police TrainerHej Hej jak w temacie, co tu w tle leci bo jest świetne [youtube.com]
-
poszukiwana piosenka ze stacji paliw statoil :)Witam ! W sobote (26.07.2014) około godziny 9:40 na stacji paliw statoil słyszałem świetną piosenkę ...
-
-
Piosenka leciała w PoloTV 27.07.2014 po godz. 10W jej tekście znajdowały się słowa w stylu "chcę być tylko z tobą"
-
Proszę o pomoc .Cóż to za utwór który leci na początku tak do połowy filmiku ? [youtube.com]
-
EnergyMix!Witam wszystkich :) Może okaże się to trudne ale poszukuję części EnergyMix w której zostął ...
-
Z jakiego utworu jest sampel?[youtube.com]
-
Kto słuchał RMI FM i zna się trochę na klubowej muzie*Poszukuję tytułu piosenki, grana kilkakrotnie w dawnym radiu RMI FM. Piękna nuta, śpiewa starsza kobieta ...