-
Jak sie nazywała piosenka ?Ktorzy śpiewali mężczyzna i kobieta. A piosenka tzn teledysk pokazywał jak te ludzi byli mali ...
-
3 piosenkiWitam szukam tych utworów(Shazam nie pomaga) [www44.zippyshare.com] 32:40 [www44.zippyshare.com] 18:50 38:15 Zna ktos może je ...
-
remix powtarzanie "you"Czy kojarzy ktoś może utwór lub remix piosenki w której jest coś w stylu "and ...
-
Bardzo prosze o pomoc ;)chodzi mi o piosenke z seta który podaje o tutaj [seciki.pl] pierwsza piosenka zaczyna sie ...
-
jaki jest tytuł zagranego utworuWitam, Oglądałem program w którym usłyszałem kawałek utworu, który zapadł mi w ucho. Główny motyw zapamiętałem ...
-
Piosenka z filmiku[youtube.com] ktoś z was się orientuje co to za utwór?
-
piosenka ze słowami "i can dance i can ...."szukam pisenki która dziś leciała w RMI24 słowa refrenu brzmiały mniej więcej tak "I can ...
-
Muzyka z tłaWitam, wie ktoś może co to za muzyczka leci w tle na tym filmiku od ...
-
Muzyczka od podanego momentu?[youtube.com]
-
Electro/EDM/Dubstep[youtube.com]
-
Muzyka z Piątku the series : Szara rzeczywistośćCzy kojarzy ktoś muzykę, która leci w tle podczas rozmyśleń dakann'a ? Nie chodzi mi ...
-
piosenka śpiewana przez dziewczynkęChyba gdzieś z poczatku lat 00. (gdzieś może 2005 lub coś w tym stylu). Śpiewała to ...
-
Kawałek japońskiej grupy rockowej.Witam. Poszukuję kawałka jakiejś japońskiej grupy rockowej. Nie jestem pewien co oni dokładnie grają - rocka, ...
-
Nie mogę zrozumieć.Witam. Mam problem z językiem obcym i nie mogę zrozumieć co mężczyzna mówi w 1:42 ...
-
Co to za utwór z reklamy PZU?Tutaj link do filmu: [youtube.com]
-
Piosenka z Croppa w CzeladziCześć, wczoraj (26.07.2014) będąc w M1 usłyszałem w Croppie pewną piosenkę, której tytułu nie zdążyłem ...
-
Fragment hit-mixa[www76.zippyshare.com] Proszę o pomoc ;)
-
Kilka nutekWitam Szukam tych nutek [www18.zippyshare.com] [www18.zippyshare.com] [www18.zippyshare.com] [www18.zippyshare.com] [www50.zippyshare.com] [www50.zippyshare.com]
-
Fragment wycięty z hit-mixaProsiłbym o pomoc w zidentyfikowaniu tego kawałka ;)
-
Czy ktoś zna wykonawcę i tytuł?Już nieaktualne.
-
Muzyka z youtube[youtube.com]
-
Szukam utworu polskiegoSzukam polskiej piosenki, nie znam tytułu ani piosenkarki, okres grania bodajże 2012-2013 ale mogę się ...
-
Electro club grant[youtube.com] kojarzy ktoś ?
-
Ktoś zna ten utwór?Utwór o który mi chodzi, zaczyna się w 0:21 sek. Z góry dzięki za odpowiedź. Link ...