-
jaki jest prawdziwy tytuł? :([w204.wrzuta.pl] :(
-
Nagie Dziewczyny Idące Ulicą TELEDYSKPoszukuję teledysku, w którym ulicą idą nagie dziewczyny (pewne części ciała zakryte czarnym paskiem of ...
-
Jak nazywa się ta piosenka w tle? :D[youtube.com] jaka to piosenka :D
-
Piosenka w tle - co to za nutka ?jak w tytule, zna ktoś ten utwór ?
-
Nutka z YoutubeKojarzy ktoś drugą nutke z tego filmu? ;) [youtube.com]
-
BaciaryWitam, szukam piosenki baciary, w refrenie słychać mewy i tekst piosenki "na plaży słychać śpiew ...
-
stara piosenka śpiewa m@&%#n w tytule sun cos tam...spiewa m@&%#n tak mi sie wydaje , czesto leciała w złotych przebojach , rytmiczna wpada ...
-
Nuta z filmu na YTPrzydał by mi się ten bit z filmu, od 50s, wcześniej nic nie ma. Ktoś ...
-
Piosenka o 2 grajacych w kregleWitam ostatnio ogladajac eska tv zobaczylem teledysk piosenki ktora wpadla mi w ucho lecz nie ...
-
Piosenka z TescoCześć, wczoraj w Tesco ok. 20:50 słyszałam piosenkę, bardzo częstym motywem były cymbałki (były w ...
-
Muzyka w tle po występie ??[mamtalent.tvn.pl]
-
utwor "zawsze maj"Siema usłyszałem ostatnio w radiu jakas polska piosenke ktora miała w refrenie "zawsze maj" czy ...
-
Proszę o nazwę piosenki.[youtube.com] piosenka od początku. Jeśli ktoś wie jak się nazywa to proszę o odpowiedź. Z ...
-
Poszukuję tej nutki (mam urywek)może być bez remixu, chodzi głównie o tytuł :D [www29.zippyshare.com]
-
piosenka hipsterska alternatywnaszukam piosenki takiej mocno hipsterskiej. sklasyfikowalbym ja miedzy pop a indie rock. w teledysku jest plaza ...
-
Utwory ze starych kasetWitam, poszukuję dwóch utworów z kasety nagranej chyba w roku 1996, audycje pochodzą prawdopodobnie z Radia ...
-
Co to za piosenka?Co to za piosenka od 0:12 [youtube.com] Prosze o pomoc szybko!
-
Czeczenska piosenka[youtube.com] ta piosenka leci na poczatku tego filmiku. w opisie sa podane tytuly, aczkoolwiek tej jednej ...
-
Piosenka ze sklepu muzycznegoByłem sobie ostatnio kupić bluzę i potem poszedłem do sklepu muzycznego i z głośników leciał ...
-
Tytuł piosenkiCzy wie ktoś może co to z piosenka? [youtube.com]
-
Muzyka piano i dupstep z filmu na yt diverse[youtube.com] bardzo z@&%#$@&a a niesty nie podali :/
-
Co to za utwor? BLOKERSISzukam tego bardzo dlugo nikt mi nie moze pomoc. Duzo ludzi tez pyta pod filmem na ...
-
Styl afrykański, jamajski - męczy mnie to od pona rokuNa początku koleś wymiata na gitarze (podchodzi pod dziadka), pod ławką siedzi pies. Następnie 2 ...
-
z filmu ??co to za muzyka co leci od poczatku ?? [youtube.com]