-
Duet artystów, lustro, spokojna piosenkaSzukam piosenki którą śpiewał mężczyzna i kobieta (blondynka). Pamiętam, że byli w osobnych pokojach oddzielonych ...
-
Szukam polskiego utworu reggaeSzukam polskiego utworu reggae granego (chyba) w 2013 na Ostróda Festival. Widziałem teledysk i to ...
-
remix animalsSzukam remix Animals z początku seta [soundcloud.com]
-
co to za nutka ?[youtube.com]
-
-
Szukam 3 piosenek (plz help)Siemka , szukam tych 3 piosenek (niektóre w tle lecą) [www76.zippyshare.com] [www76.zippyshare.com] [www76.zippyshare.com]
-
koneserzy dubstepu/chillstepu - ratujcie[youtube.com] potrzebny tytuł nutki - z góry dziękuję za pomoc!
-
Piosenka o malowanej lali (KONKRETNA! *link*)Witajcie, chciałem się dowiedzieć jak się nazywa ta piosenka, konkretnie. Podpisałem "malowana lala" bo tak jest ...
-
Disco polo ze starej kasetyWitajcie. Dawno temu (dobre kilka lat) wujek przywiózł na kasecie disco polo. Takie stare, prawdziwe. ...
-
Piosenka zasłyszana w Chorwacji, co to jest?Będąc 2 lata temu na wakacjach w Chorwacji, chodząc ulicami Zagrzebia trafiłem na grajków ulicznych, ...
-
Przyśpiewka sportowaWitam. Od baaardzo dawna szukam już tytułu pewnej przyśpiewki , która często pojawia się na ...
-
Piosenka z vivy. Koles na pustyni czarnskóryWitam. Szukam piosenki z vivy ktora leciala tam jakis czas temu. kolo 2-3 lata temu. ...
-
Piosenka od 1:05jak sie nazywa utwór po biegu? [youtube.com]
-
tytuł piosenki 3:50 min[youtube.com]
-
The Voice of Poland Miłosz SemrauUtwór po występie (1.47 - 2.34)? [youtube.com]
-
Piosenka z uuuuuSzukam piosenki, którą śpiew mężczyzna. PO ANGIELSKU Pod koniec śpiewa długo uuuułuuuuuu kilka razy Z refrenu nie ...
-
Zna ktos ten utworek ??1. [www31.zippyshare.com] 2. [www11.zippyshare.com]
-
piosenka house, damski wokalCo prawda tego wokalu chyba nie było tam zbyt wiele. Brzmiało to mniej więcej tak ...
-
Jaka to muzyka w tle?Witam, mam do was prośbę możecie mi powiedzieć jakie to 2 utwory lecą w tym ...
-
Muzyka z tego filmiku.Proszę o 1 nutkę z tego filmiku ;] [youtube.com]
-
Muzyka z pliku, nie pamiętam tytułu[speedy.sh]
-
Co to za muzyka, może ktoś kojarzy[vine-videos.com]
-
Potrzebuję nazwy utworu z filmikuPotrzebuję nazwy utworu z tego filmiku [youtube.com]
-
Cygańska piosenka z "Po mojemu" CejrowskiegoSzukam piosenki, jak w temacie. Jest do tego teledysk, śpiewa grubawa cyganka, w jakiejś cygańskiej ...
-
Piosenka z Filmiku YT[youtube.com] Końcówka :D Co to za nuta ?