-
Piosenka lata 90 - opis teledyskuProszę o pomoc w odnalezieniu piosenki z przed 10 - 15 lat. Widziałam kilkakrotnie jej ...
-
Letnia piosenka, z gwizdaniem.Poszukuję piosenki, dość niedawno wydana, w muzyce charakterystyczna gitarka i gwizdanie. Muzyka żywa, męski głos ...
-
Co to za nutka w 5:20 ?[youtube.com]
-
co to za nuty??[www45.zippyshare.com]
-
Piosenka z Vivy z lat 98-2002Witam, szukam piosenki/teledysku, leciał na VIVIE, śpiewał ją młody chłopak może z 13 lat, napewno ...
-
Co to za utwór z lat 90Szukam tego kawałka juz długo. Nagrałem w miare wierną kopię. Tylko tyle pamietam. może ktoś ...
-
poszukuje utworu uzytego w tym aftermovie[youtube.com]
-
co to za nutka 2:45 ? bit?[youtube.com]
-
pierwsza nuta[soundcloud.com] z mixu 02.08 :) jak się nazywa peirwsza nutka :P
-
nad rozlewiskiem instrumentalczy ktoś zna tytuł utworu instrumentalnego z końcówki odc 5 części NAD ROZLEWISKIEM, kiedy ...
-
Bardzo pilnie poszukiwany utwór[youtube.com] 2:20 nutka ;p
-
Polskie radio, trójka, 12.09.2014 poranna audycjaWitam, szukam piosenki z porannej adycji Trójki (Zapraszamy do Trójki - prowadzil Wojciech Mann). Najgorsze że ...
-
Piosenka w ktorej na samym poczatku spiewaja dzieciWitam, szukam piosenki w ktorej na samym poczatku spiewaja dzieci. Jest to piosenka typu hip ...
-
Kawałek techno z pokazu musztry. PilneCo to jest za kawałek? Może ktoś ma pomysł. Chodzi o kawałek od czasu 3.45. ...
-
Nuta z introKojarzy ktoś nutke z intro? [youtube.com] Wydaje mi się, że słyszałem ją w jakiejś grze
-
Teledysk z kobietą na dachu i lekarzemNagrywane jest a'la lata 80, tak mysle, że babka siedzi na dachu i sobie śpiewa, ...
-
Rytmiczna piosenkaPoszukuję takie żywej piosenki gdzie tłum ludzi krzyczy ŁUHUHUHUHHUHUHU a potem facet krzyczy STOP, i ...
-
Piosenka lata 90Piosenka, bodajże z lat 90 miała intro na pianinie, które leciało mniej więcej tak: tam ...
-
Tytuł piosenki - próbka z youtube (filmik)Od 5:36 jak zaznaczyłem. Ktoś kojarzy ? [youtube.com]
-
piosenka z załączonego fragmentuSzukam tytułu załączonej piosenki, jakość jest słaba ale moze komus sie uda.
-
Prawo Agaty sezon 6 odc.2Witam. Poszukuję tytułu utworu z drugiego odcinka szóstego sezonu Prawa Agaty: [player.pl] Utwór rozpoczyna się w 17:30,a kończy ...
-
pisenka nuta z filmu Zodiak[kinoman.tv] 24:55 zaczzyna sie nutka/piosenka wydaje mi sie ze juz gdzies wczesniej ja slyszalem z góry dzięki (soundtrack ...
-
Inna wersja Comandante Che GuevaraPotrzebuje pełną wersje piosenki. Muzyczka brzmi tak [w970.wrzuta.pl]
-
jaki jest tytuł tej piosenki??jaki jest tytuł tej piosenki??
-
Jaka to piosenka??[youtube.com] zaczyna sie od 3:18