-
tytuł pi9osenki na początku filmiku[youtube.com]
-
Trap, trapstep - cos takiego. Tytul z filmiku na YT ?proste. jaki tytuł ? [youtube.com]
-
Podkład muzyczny do tańca HHWitam, tworzę nagranie video, w który opowiada biografię dziewczyny, tańczącej w stylu Hip Hop, niestety ...
-
Muzyka w intrze - youtube[youtube.com] Poszukuje muzyki z intra. (00:00 - 00:16)
-
Muzyka z Vine'aKtoś rozpozna piosenkę? Proszę :) Link: [vine.co]
-
Piosenka z radia 104,4 dziś o 13.25Witam. Słyszałem tą piosenkę w radiu VOX 104,4 około 13.25. Nie potrafię jej sam odnaleźć, ...
-
trudny kawałekSzukam piosenki, śpiewa ja facet w refrenie jest chyba sorry ale nie jestem pewien bo ...
-
Witajcie czy ktoś zna tytuł ?[youtube.com] chodzi mi o tytuł podkładu bez słów (DJ QiDD ) [youtube.com] chyba ten sam podkład ...
-
pomóżcie!!!!szukam piosenki zaczynającej się od słów: 'idę sama, po dzikiej pustej plaży. wracam wspomnieniami sprzed ...
-
Piosenka z reklamy rmf fm.Witam. poszukuje piosenki z reklamy rmf fm wiem tylko tyle że jest ona na samym ...
-
Co to za utwór? Szukam już kilka dni.Szukam od kilku dni, znam melodię, a nie umiem sobie przypomnieć, co to za utwór. ...
-
Poszukuje piosenki z filmiku (coś z lat 80' lub 90')[youtube.com] Witam jest to mój filmik jednak nie znam tytułów.Jeśli ktoś wie jaki tytuł ...
-
Muzyka z Finału ligi ELZ[vimeo.com]
-
muzyka z początku filmiku[youtube.com] kojarzy ktoś?
-
Co to za utwór na filmiku?[youtube.com]
-
piosenka z koncertu szkolnegowie ktos co to za piosenka z 6:30 w [youtube.com]
-
Muza z autaWitam ostatnio przechodząc widziałem jadące auto z muzyką ale za to jaką ? ;] Był to ...
-
zna ktos ta nutke ?[www48.zippyshare.com]
-
Piosenka- RockSzukam piosenki, muzyka brzmi mniej więcej jak w linku, tekst natomiast jaki kojarzę to "Naaa ...
-
Gitara, smutna piosenka, uuuuPiosenkę słyszałam wczoraj gdy mama oglądała TLC, ale słyszałam ją wczesniej nie raz. Niestety nie ...
-
Nutka z lat 90 jaki To kawałek ? helpWitam! Posiadam nagranie jeszcze z czasów kaset, próbuje odszukać ten kawałek w internecie, brak skuteczności, zna ktoś ...
-
Piosenka Z Radia Helax 93,7 Czechypomozcie mi znalesc piosenke tekst jest taki' when i touch you and you touch me all ...
-
muzyka z 7 edycji mam talent[player.pl] chodzi mi o dwie nuty. z 56:30 minuty oraz druga ta nuta w tle ...
-
Proszę o pomoc w zidentyfikowanie piosenkiCześć, szukam piosenki, której fragment teledysku ostatnio widziałam. Nie pamiętam słów ani melodii. ...
-
Co to za nuta?wiem tylko że śpiewa to kobieta i tam słyszę it is raning raning raning