-
co to za nuta[youtube.com]
-
co to za nutka? 1:08?[youtube.com]
-
Kto to wykonuje i tytułu piosenki?Muzyka z końca 90 lub początku 2000 lat? Będe wdzięczny za każde podpowiedzi!
-
Utwór z filmiku na YT proszę o rozpoznanieWitam, Proszę o rozpoznanie piosenki z tegoż filmiku [youtube.com] jest to zapewne jakiś mix? Z góry dziękuję!!!
-
szukam piosenek podobnych do tej :)[youtube.com] z góry dzięki
-
Co to za nutka w 0:16 ?[youtube.com]
-
Co to za nutka ;)[youtube.com] jak w Tytule ;) z góry dzięki za pomoc
-
z filmiku na YT[youtube.com]
-
bass co to za piosenkawiecie moze co to za nutka? [youtube.com]
-
vuelta espana muzyka na koncu etapuPodczas powtórki finiszu contadora na eurosporcie dzisiaj, jakaś fajna klubowa nutka, kto ogladal prosze o ...
-
Co to za nutka? Pomocy!Potrzebuję tytuł nutki od 4:10 minuty :) Link tutaj: [youtube.com] Liczę na szybką odpowiedź!
-
SZUKAM PILNIE nutki z seta pomocy!Szukam nutki z 38:40 min. Prosze o szybką pomoc nie musi byc dokladie ten remix! [www7.zippyshare.com]
-
Poszukuje utworu chillout/chillste/Tak więc, piosenka w spokojna, rytmiczna z kobiecym niskim głosem, który to głos w ...
-
rapowa piosenka, wczesne lata 2000Albo nawet może 1990. Rapowała grupka ludzi, na tle jakiejś ulicy, miasta. Teledysk pokazywał takie ...
-
Kawałek z eska tv i YT?Witam, chodzi mi o teledysk, ktory kiedys widzialem na eska tv oraz na yt, niestety ...
-
Polska piosenka- może Mela Koteluk...?Witam. Poszukuję piosenki kobiety o głosie podobnym do Meli Koteluk, pamiętam że są w niej ...
-
Piosenka, którą raczej każdy kojarzya mi akurat wypadło z głowy. Pamiętam, że zespół nazywa się "kulti" :d tylko nie ...
-
Jaki tytuł ma piosenka w ramówce tv pulsJaki tytuł ma piosenka co jest obecnie w ramówce w tv puls jak pokazują filmy, ...
-
Co to za nuta/mam talent?Witam jaki jest tytuł utworu granego w tle w poniższym filmiku w okolicach 3:15 i ...
-
Tytuł piosenki z ytSzukam tytułu piosenki, która leci przez cały trailer [youtube.com]
-
Piosenka jakby recytowana(?)...Witam. Ostatnio wpadła mi w ucho pewna piosenka. Była ona tak jakby recytowana, czy też ...
-
Stary kawałekSiemano! kilka lat temu słuchałem kawałka przypuszczam że z gatunku Trance? Jedyne ze słów to ...
-
Co to za utwór?Piosenka na czasie, Laska idzie ulicą śpiewa i tańczy co jakiś czas. Piosenka taka bardziej ...
-
co to za melodia?[youtube.com] 3:36 jak nazywa się ten utwór?
-
jaki tytuł lub wykonawca? przesyłam kawałekco to za kawałek? nagrałem jak tylko najlepiej się dało, proszę też o sugestie kto ...