-
Piosenka z filmu yt[youtube.com]
-
Quiero te?Hej. Sprawa jest typowo beznadziejna. Piosenka usłyszana rok temu za granicą i niedawno w klubie ...
-
Piosenka podobna do "Hero" Family of the YearNie zapamiętałam ani jednego słowa z piosenki, a jak próbuję przywołać melodię w głowie, to ...
-
Muzyka (soundtrack) z początku filmikuCo to za utwór z 0:04-0:40 Adres filmu: [youtube.com]
-
Bardzo często używana w clipach[youtube.com] Jak w temacie
-
Co to za utwor[www52.zippyshare.com]
-
Oryginalny utwór Marcina mellera dla Saszy w big BrothSzukam piosenki prawdopodobnie rosyjskiej której melodia jest taka sama jak w tym filmiku. pierwszą minutę ...
-
Poszukuje utworu z trailerapotrzebuje pelny utwór lecący od 0:00 do 0:22 [youtube.com]
-
Rock & RollProsze o podanie wykonawcy i tytułu utworów z linku. Dzięki z góry 1. 1:40 ? ...
-
"Best is time... time of my life"Szukam piosenki zespołu Rockow'ego. Utwór nie za wolny nie za szybki najczęstszy tekst "Best is ...
-
stalingrad 1993Jaką piosenkę śpiewają niemieccy żołnierze ok 1 godziny i 9 minuty jak jadą ...
-
Dubstep i słowaSzukam dubstepu, gdzie syntezator monotonnie powtarza '' i got push on you'' lub coś takiego.
-
Jak nazywa się ta piosenka?[vine.co]
-
Piosenka z teledyskiem westernowymOstatnio leci dość często jeden utwór w radiu i tv. Na wokalu stoi gość, nie ...
-
Potrzebuję pomocy!Szukam tytułu i autora piosenki, która leciała jakieś 2 lata temu na rebel.tv. Teledysk był ...
-
Myzyka do układu....Witam orientuje się ktoś co to za muzyka w tle na filmiku [youtube.com] od 8:14 ...
-
pomoze ktos ?Nie wiem kto spiewa ten utwor. Czy ktos moze jest mi w stanie pomoc i ...
-
Piosenki z filmiku[youtube.com] zna ktoś może tytuły piosnek z 0:34, 0:51, 1:05 ?
-
Co to za piosenka? nr 34[youtube.com] Pomocy. Numer 34
-
Dija dija :)Szukam piosenki ma ok. 10 lat. W teledysku występowała kobieta (pamiętam że miała założone szpilki), ...
-
Szukam piosenki (Tekst w dalszej części)Jak już wcześniej wspomniałam, szukam piosenki, którą usłyszał na starej kasecie magnetofonowej mój mąż. Piosenka ...
-
czesto w rmf-fmCzesto leci w rmf-fm pameitam tylko zdanie w refrenie" I don't wanna fight"
-
Szukam tytulu piosenki :)Witam Szukam piosenki z tego klipa [youtube.com] będę wdzięczny za pomoc Pozdrawiam
-
Dołączam nagranie ciężko trafnie opisaćZ góry przepraszam za jakośc nagrania. jest po prostu fatalna. muzyka leciała w gwarnej kawiarni ...
-
TRAP/DUBSTEPzna ktoś może tytuł i wykonawce tej nutki ?