-
Dancing With The Stars. Taniec z GwiazdamiCo to była za piosenka przy której tańczył Jasiek Mela? Odcinek 2 (12-09-2014)
-
Spokojna nuta z EskaSzukam nuty(bez słów), , którą od 2 dni(jak zaobserwowałem) puszczają w radiu Eska czasami między ...
-
nikt tego nie rozgryzie, spróbuj ;) (muzyka w tle)[luty123.wrzuta.pl]
-
Dubstep z filmikuKtoś rozpozna? :D Link: [facebook.com]
-
eurodance szukam tej piosenki[youtube.com] 2 minuta
-
Piosenka z radia - słowo RelaxSłyszałem dzisiaj między godziną 19 a 21 piosenkę w radiu w galerii, jest coś takiego ...
-
Muzyka z Vine'a #2Ktoś pozna piosenki? :) Link #1: [vine.co] Link #2: [vine.co]
-
jaka to piosenka im rebelHej! prosilabym Was o pomoc. Ogolnie piosenka jest dosc stara stawiałabym na lata 80-90. Z tekstu wyłapałam: im ...
-
Jaka to melodia z TVN MeteoPoszukuję tytułu oraz wykonawcy melodi jaka leci w tvn meteo w czasie prezętacji warunków narciarskich ...
-
Piosenka z filmiku na YT.Może ktoś z was wie co to za utwór od 0:57 do 1:00 z tego ...
-
Tytuł tracku z filmikuPoszukuje tracku zaczynającego się w 0:57 z tego filmiku! [youtube.com] Z góry dzięki!
-
Clean Bandit - come over , z czego refren?Witam.Cały czas chodzi mi po głowie z czego zaciągnięty jest refren (muzyka) w piosence z ...
-
Propozycje piosenek.Otóż, moi kochani. Szukam piosenek podobnych klimatem do piosenki: [youtube.com] Dokładnie chodzi mi o piosenki, z tym ...
-
Co to za melodia? [yt][youtube.com]
-
piosenka electroWitam szukam piosenki, którą dzisiaj słyszałem u kogoś w telefonie. Było to takie electro, niestety ...
-
Dj Kris - orchowo[youtube.com] Co to za utwór 1:21-2:50
-
Muzyka jest z tego filmiku, pomóżcie, muszę ja mieć[vimeo.com] bardzo proszę o pomoc, potrzebuje jej
-
Piosenka z yt.Witam potrzebuje pomocy z rozpoznaniem muzyki z filmu [youtube.com]
-
Piosenka polski rap z beatem billie jeanWitam szukam kawałka jakiegos polskiego rapera który zarymował do podkładu z MJ - Billie jean. ...
-
prosze o pomoc i z góry dziękuję.piosenka z filmu Córeczka
-
Co to za piosenka ?[facebook.com]
-
Tiger i Kobra z humorkiem remixSiema, co to za podkład leci w tym filmiku? [youtube.com]
-
Muzyka elektroniczna, nowsza. Załączam melodię.Elektroniczna [youtube.com]
-
Co to za muzykaHej, może ktoś pomóc w odgadnięciu co to za muzyka na początku? [facebook.com]
-
Co to za piosenka?Siemka, co to za utwór w 38:03 ? z góry dzięki za info! [youtu.be]