-
góralskie brzmienieostatnio słyszałam taką piosenkę w teleekspresie ;P niestety nie pamiętam tytułu ani wykonawcy... wiem że refren ...
-
Proszę o pomoc - Chillout TranceProszę o pomoc w rozpoznaniu tego utworu z gatunku Chillout Trance Nutka zaczyna się od ...
-
Piosenka Z Filmu Boski Żigolo W EuropieSzukamy piosenki z filmu Boski Żigolo w Europie a konkretniej to ta co leci na ...
-
nuta z mam talent[mamtalent.tvn.pl] co to za nuta, która leci w 0.20 i 1:46 tego filmiku?
-
POZNAJ MOICH SPARTAN PIOSENKA CARMEN ELECTRA!!Witam mam takie pytanie jak nazywa się ta piosenka od 0:23 [youtube.com] ? z góry dziękuje i pozdrawiam
-
Pioseneczka[youtube.com] Ktoś coś?
-
Z innej beczki, chodzi o trailer filmuGatunek akcja/komedia Pamiętam tyko tyle: dwóch "agentów" ucieka z dachu jakiegoś wieżowca, mijając się z ochroną ...
-
tito/tidoPoszukuję piosenki wykonywanej przez piosenkarkę o pseudonimie w stylu tito/dito/titi coś takiego. Na pewno jest ...
-
Muzyka z tego filmu a dokładnie 58s https://www.youtubCo to za muzyka?
-
Piosenka[youtube.com] Poda mi ktos tytuł ostatniej nutki tego film?
-
co to za nuta[www55.zippyshare.com]
-
piosenka zagraniczna z lat 1985-90poszukuje piosenki z okolic lat 1985-90, zagraniczna, na nagraniu słychać zdaje się pisk opon na ...
-
Prawo Agaty sezon 6Pytam o piosenkę z Prawa Agaty, sezon 6, odcinek 1, fragment podczas napisów końcowych
-
Skrzypce ? Prawdopodobnie mix, lecz szukam oryginałuBardzo kiepska jakość tej krótkiej podpowiedzi. Trwa ok. 1:14. Najlepsza moim zdaniem jakość jest od ...
-
Poszukuję tytułu piosenkiAlternatywna, na pewno nie popularna. Usłyszałam ją jadąc autostopem i wstydziłam się zapytać co to ...
-
Puć jo henzapPuć jo henzap singapuru owen wara zingi jer, owen wara zingi jer, owen wara zingi ...
-
warszawa majorka antalya amsterdam,zna ktos?jak sie nazywa piosenka ktora leciala dzisiaj w czeskim radiu KISS okolo godziny 20. byly ...
-
Piosenka z zapowiedzi serialu „ The Bridge ”Hej, to znowu ja :) Dzisiaj też mam dla Was pewną zagadkę. Miałam ją zadać ...
-
Iggy Azalea w złotym stanikuSzukam piosenki, z której teledysku pochodzi nagranie od 1.34 tego filmiku (link niżej). To na ...
-
poszukuję nazwy utworu z greckich animacjiMuzyka grecka, wolna, nie mogę znaleźć nazwy utworu w internecie... pomóżcie !!!
-
Jaka to piosenka?Witam. Jaki tytuł nosi ta piosenka? Dołączam nucenie: [hostuje.net] Najlepiej odtworzyć w WMP.
-
Co to za piosenka [LINK]Co to za piosenka w tym filmiku [youtube.com]
-
piosenka z radia 7 z dnia 14.09.2014 godz 21:30Szukam piosenki z radia 7, strasznie mi wpadła w ucho, śpiewa ją kobieta ...
-
muzyka z zajec zumbyCzesc poszukuje piosenki z zajec zumby :) nie zbyt pamietam slowa ale to bylo cos ...
-
Stara (włoska?) piosenka. Nagranie.Jak w temacie.