-
Piosenka z YTWitam, czy ktoś będzie w stanie rozpoznać kawałek od 7:11 ? Po angielsku to to ...
-
UU aaaa, hausePomózcie znaleźć tytuł utworu z załączonej piosenki z [www63.zippyshare.com]
-
Piękny utwór, słowo JulySzukam nazwy utworu, który ostatnio (V-IX.2014) był bardzo często powtarzany w radiu. Śpiewa kobieta po ...
-
co to za nutki- pomozecie??Siemanko poszukuje tyułu piosenki z mashup'a dokladnie od 1:29 moze ktoś zna ten drop w orginale.. [youtube.com] Noi ...
-
Co to za nutka z przeróbki?[youtube.com] wie ktoś może co to za nutka leci?
-
Nutka usłyszana w HousiePoszukuje nutki którą usłyszało się w Housie. Jedynie co kojarzę to wizualne szczątki teledysku. białe ...
-
Stormy Waether po polskuSłyszałem niedawno piosenkę Stormy Weather po polsku w Radiu Nostalgia dzis 14 IX 2014 po ...
-
Latynoska piosenka, opis teledyskuWitam, szukam latynoskiej piosenki. W teledysku dziewczyna była na jachcie i miała białą sukienkę, później szukała ...
-
urywek MetaluProszę o pomoc w rozpoznaniu tego urywka... nagrany gdzieś w latach 2007-2008 jeśli miało by ...
-
Stara piosenkaStara piosenka nie wiem jakie lata ale to jest fajna melodia i taka babka spiewa ...
-
Intro :)[youtube.com] Witam. Poszukuje tytułu piosenki z początku tego oto filmiku :)
-
PiosenkaUtwór w którym są 3 osoby na kijkach Pogo i uciekają przed policjantem. Nowa piosenka ...
-
The Voice of Poland Justyna JanikPoszukuję piosenki która była podkładem, w którym prezentowano uczestniczkę Justynę Janik, pomoże ktoś? :D
-
Teledysk czarnoskóry raper usWitam! Szukam teledysku, który leciał jakieś 10 lat temu w tv. Na clipie widać jak czarnoskóry ...
-
Jaka to piosenka?Hej! Może ktoś mi pomóc? Chciałabym znać tytuł piosenki na tym tumblr: [really-sad-story.tumblr.com] JEST TO ...
-
piosenka z linkuwitam szukam piosenki ktora jest dostępna pod linkiem... [youtube.com] ....szukalam na yt lecz nie potrafie ...
-
Co to za piosenka?Witam. Co to za piosenka? Dołączam nagranie.
-
Jaka to nuta?Jak nazywa się ta nuta?: [www75.zippyshare.com] z góry dziękuję :)
-
life in da trash sample?[youtube.com] na poczatku utworu jest bit, z jakiejś innej piosenki, macie pomysły co to moze ...
-
Imprezowy kawałek - fanta ... policjaWitam, może ktoś kojarzy taki fajny imprezowy kawałek, popularny w maju tego roku... Niestety pamiętam ...
-
Rosyjska piosenka, znam wykonawcę.[youtube.com] 5 minuta. Wiem, że zespół to Kino ale nie pamiętam tytułu.
-
Muzyka z traileraKtoś rozpozna piosenkę? :) Link: [youtu.be]
-
Piosenka z intra?[youtube.com] ???
-
Co to za muzyka w 4:20? Znana, grana na imprezach.[youtube.com] Tu jest podłożona w innej wersji. Ale generalnie co to za piosenka?
-
Teledysk z uczniami przed szkołąWitam. Szukam piosenki, niestety nie pamiętam słów, ale w głowie pozostał mi teledysk: W 90% jestem pewien, ...