-
Stara Piosenka Z Programu "raj"piosenkę śpiewa kobieta, w teledysku jest w białej sukni. mam prawie cały tekst ale od ...
-
piosenka z rmfWczoraj w rmf ok. godz. 18:10-18:20 była grana piosenka, której tytułu nie pokazali na stronie. ...
-
gość idzie z boomboxemszukam piosenki, na którą natknąłem się przypadkiem na yt. W teledysku gość kupuje na ulicy ...
-
piosenka slabawitam rozpoznajecie ta piosenke?:)
-
Jaki jest tytuł? :) każdy kojarzy tą melodie!Jak wyżej. Znam tą melodie, jest to w 99% walc, ale nie znam tytułu. Z ...
-
Nutka YoutubeWitam Serdecznie Mogę prosić nazwę nutki która leci w filmiku ? :) Chodzi o pierwszą nutkę ...
-
I just wanna (? /live, life/love/ ?)Kojarzy ktoś może piosenkę, śpiewa laska i właśnie jest tak jak w tytule. Słyszałam na ...
-
http://youtu.be/hAfo7ZhrIH8?t=2m43s od tej minZ góry dzięki :)
-
Melodia gitary z 3:30[youtube.com] Tak jak w temacie. Jakieś propozycje ? :D
-
Jaki prawdziwy tytuł jest :( ?[w558.wrzuta.pl]
-
Utwory w tleJak się nazywają utwory w tle? (co jakiś czas pojawiają się nowe) [youtube.com]
-
wolna piosenka gitarowaWitam. Mam prośbę, ponieważ usłyszałem dzisiaj bardzo znaną piosenkę, gdzieś lata 80/90, graną na gitarze elektrycznej, ...
-
Piosenka z filmiku youtube[youtube.com]
-
zna ktoś tą piosenkę? :)czy zna ktoś tą piosenkę? xD [nostalgia-duszy.tumblr.com] prooooszę o pomoc
-
Muzyka z serialuSzukałam przez tunitac'a i midomi, nie umiem znaleźć... minuta 14:40 [youtube.com]
-
piosenka z "One, two, three" w refrenieWiem tylko tyle, że dana piosenka ma j.w. słowa w refrenie oraz "wake up" bądź ...
-
tytuł piosenki[youtube.com] chodzi mi o piosenkę od 71 minuty
-
Jaki jest tytuł tej piosenki?Cześć, jak się nazywa wykonawca i tytuł tej piosenki, utwór jest nagrany przeze mnie telefonem ...
-
rockowo-alternatywna piosenka ?Poszukuję piosenki o zabarwieniu rockowym/ rockowo alternatywnym ( przynajmniej według mnie).w piosence są bardzo lekkie ...
-
Jaka muzyka na początku?[youtube.com]
-
Piosenka z filmiku na YTWitam, Proszę o rozpoznanie utworu z tego filmiku: [youtube.com] Z góry dziękuje!
-
Tytuł utworu z intra z youtube.Witajcie serdecznie, otóż bardzo ciekaw jestem, co to za utwór, który jest podkładem muzycznym do ...
-
Jaka to piosenkaCo to za teledysk gdzie gość gra na gitarze, a na koniec laska wchodzi do ...
-
Co oni nucą na początku? (filmik youtube)[youtube.com]
-
Pierwszy taniecSłowa.. Ta biała suknia i cała oblana kiedy ciebie obejnie wiruje połowa twa...