-
Piosenka FOLKPoszukuję piosenki,którą widziałam w pewnym teledysku ślubnym na YT. ( Pan młody z dredami) W rytmie ...
-
Proszę o rozpoznanie utworu ;)Proszę o rozpoznanie utworu z tego filmiku [youtube.com]
-
Hardtrance/ upliftingJaki ma tytuł utwór zaczynający się w 4:10 [youtube.com]
-
Piosenka w ZakopanemWie ktoś może jakie piosenki były puszczane w Reserved w Zakopanem dnia 19.09.2014 w godzinach ...
-
Piosenka z akordeonemWitam, czy ktoś może zna tytuł muzyki chyba francuskiej ale pewien nie jestem, w której ...
-
To jest jakaś przeróbka[w578.wrzuta.pl] Ww utwór jest ponoć przeróbką piosenki Mossano - Zingarinho. W linku, który zamieściłem ...
-
Jaki to utwór?Proszę o tytuł i wykonawcę. :)
-
muzyka z reklamy koralco tu jest za podklad [youtube.com]
-
skrzypce w energy 2000 ok. 10lat temujest to kawalek z ktorejs czesci energy2000 (2003 -2005) glowny motyw byl grany na skrzypcach ...
-
Piosenka ze składanki z YTWitam, czy ktoś jest w stanie powiedzieć mi co to za piosenka zaczynająca się około ...
-
Piosenka śpiewana po angielsku, chyba Kelly Family[w578.wrzuta.pl] Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.
-
Zabijcie mnie, bo nie mogę sobie przypomniećCo to za piosenka, taka wolna, zaczyna się od szumu morza, a potem taki skaczący ...
-
Szukam piosenki z serialu "lekarze" 2 odcinek,5 sezon!Szukam piosenki z serialu "lekarze" 2 odcinek,5 sezon!
-
Piosenka Dance której nikt nie znaWitam , próbowałem rozpoznać tą piosenkę różnymi programami Shazam , Tunaic itp Niestety nic nie ...
-
Szukam polskiej piosenki puszczanej w radiowej jedynceWitam. Szukam pewnej piosenki. Jest ona chyba nowa i w ostatnim czasie dość często leci ...
-
Co to za piosenka?od 0:15 [youtube.com]
-
Wie ktoś może co to za muzyka w tle filmu?[tvp.info] Wie ktoś może jak nazywa się muzyka w tle? Proszę o pomoc.
-
piosenki z tumblr'a ! BŁAGAM O POMOC !!![912518.tumblr.com] zna ktoś tytuły piosenek z tego tumblr'a ? :3
-
Utwór z gitarami na początkuRozpoczęcie utworu to gitara i to prosty motyw znany a potem tak jakby ktoś rapowała ...
-
Szukam piosenki !!!!Szukam piosenki, która dość często leci w radiu. Śpiewa ją kobieta, tak mniej więcej lata ...
-
Ta piosenka kojarzy mi się z inną macie pomysł z jaką?Ta piosenka kojarzy mi się z inną piosenką, ta melodia mi coś przypomina. [youtube.com] ...
-
-
Muzyka z teledysku do piosenki[youtube.com] Potrzebuje nazwę oryginalnej piosenki z Tym teledyskiem. Z góry dziękuję wszystkim za pomoc ;)
-
Czy ktoś zna ten kawałek od 1:05?Siemanko czy ktoś zna ten kawałek od 1:05? [youtube.com]
-
MTV Rocks chilloutowa piosenka, gwizdanie w refrenie..Słyszałem ją 17.09.14 gdzieś koło 7:00-8:00 rano na MTV Rocks, wydaje mi się, że ...