-
Proszę o szybką odpowiedź[youtube.com]
-
Utwór disco/dance stylizowany a'la rosyjski chórSzukam utworu pochodzącego z lat 80. lub 90. W tej piosence był taki refren utrzymany w ...
-
Kawałek z końca filmikuZaczyna sie od 33.47 chodzi o tytół i wykonawce :D [youtube.com]
-
Piosenka z radia dobrze znana ale nie znam tytułuPotrzebuje tytułu tej piosenki bardzo dobrze ją znam ale niestety nie moge sobie przypomniec tytułu. ...
-
muzyka z reklamy Renault ClioWitam ok 18.50 na TVN leciała reklama Renault Clio C'est Si Bon w nowej aranżacji. ...
-
Million Dollar Arm :)Cześć , chodzi mi dokładnie o nazwę piosenki która leci w tle filmu Million Dollar ...
-
The voice of Poland :)Witam szukam tytułu piosenki która pojawia się po zakonczeniu utworu piewanego przez Adę.Od mniej więcej ...
-
siatkówka, polsat sportpo skończonym meczu me leciała taka piosenka bez słów, jeśli się nie mylę z urywkami ...
-
Może ktoś zna tytuł i wykonawcę?[youtube.com] muzyka od 03:44
-
Rock/piosenkarka/operowy głosSzukam piosenki która ostatnio leci dosyć często w radiu, ale niestety dla mnie jest nieuchwytna. ...
-
Piosenka z GalileoPoszukuje piosenki z Galileo. Jest ona grana na gitarze i bardzo chillout'owa .
-
Znacie jakieś animowane teledyski?Proszę o linki dziękuje bardzo!:face-devil-grin:
-
Piosenka z radia ccm!!!hej hej liczę na pomoc! poszukuje piosenki która leciała w radiu ccm, jednakże patrzyłam w ...
-
Jaka to piosenka (policjant...)?Jest to teledysk, gdzie trzech kolesi skaczę w maskach, a policjant goni ich segway'em.
-
The voice of Poland :)Witam szukam tytułu piosenki która pojawia się po zakonczeniu utworu piewanego przez Adę.Od mniej więcej ...
-
Voice of Poland 20.09.2014Shazam niestety nie jest w stanie rozpoznać, pewnie przez zbyt krótki czas i "rozmowy". Fragment ...
-
Jak nazywa sie piosenka gdzie facet biegnie na bieżniFacet biegnie na bieżni i spiewa do rytmu piosenki
-
Fabio XB&. Micky Vi - Make This Your Day (Gareth EmeryCzy ktoś ma może lub wie gdzie można pobrać, powyższą piosenkę, ale wkomponowaną w klip ...
-
Co to za piosenka z saksofonem?Cześć, czy ktoś z was zna tytuł tej piosenki? Zaczyna się tak, jak w tym ...
-
-
Szukam instrumentalu z tego filmikuSiema, poszukuję kawałka, który zaczyna się w 0:23. Wolałabym tylko wersję instrumentalną :) [youtube.com]
-
Szukam piosenki, miłosnejMężczyzna na scenie gra na gitarez o dziewczynie, która też siedzi na scenie, obok są ...
-
stara piosenka bez słów motyw "pikania"to taka dosć stara piosenka, nie ma słów a cały czas jest jeden motyw takie ...
-
Cover piosenki Adele?Witam, poszukuję piosenki, z której zapamiętałam tylko jedno zdanie: "I will always love you". Próbowałam ...