-
bit z setu clubbasse?! :Djak sie nazywa ten fragment z imprezy R.T.I.A 12 @ Manhattan - Clubbasse live mix ...
-
NANA NANANA NAANAAAAA,RAP,raczej starsza,spokojnaWitam, od kilku lat poszukuję piosenki, w której mężczyzyna, brzmi "czarno" śpiewa w refrenie po ...
-
Techno z siatkarskich meczów!Błagam, pomocy. Tyle wątków już prześledziłam i nic nie pasuje. Chodzi mi o takie techno ...
-
pilnie proszę o tytuły z seta radiopartyproszę o remixy z seta 1 kawałek od 00.01 03.15 2 kawałek od 27/55 do ...
-
Co to za piosenka :)?Czy ktoś wie może jaki tytuł ma ta piosenka? lub jak brzmią słowa w tej ...
-
Liquid DnB/Chillstep/ChilloutSiemka wszystkim. Słucha ktoś może DnB, Chillstepu? Powiem szczerze.. że ja spotykam bardzo mało osób ...
-
Szukam muzyki[fbcdn-video-p-a.akamaihd.net]
-
Szukam piosenkiLeciała w radiu, cały czas pojawiał się motyw gwizdania od czasu do czasu mozna było ...
-
Piosenka z lat 80./90. w Radio PlusWitam. Dzisiaj (20.09) około godziny 18:00 w Radio Plus Kraków słyszałem piosenkę z gatunku pop. W ...
-
Co to za muzyka ! Pomóżcie.Szukam tytułu utworu który leci pod koniec odcinka Always serialu Chicago Fire. Podaję link z ...
-
Youtube utwór nie daje zasnąć :)zaczyna się od 4:10 i leci do końca, znacie nazwę ? Z góry dziękuję :)! ...
-
Nuta w tle tego filmiku[youtube.com] Proszę o nazwę piosenki która leci w tle.
-
szukam piosenkiposzukuje piosenki rock/metal. Jest ona chyba po niemiecku. Przed refrenem dzieciecy głos liczy po niemiecku. ...
-
Nutka z filmiku[youtube.com] ktoś pomoże
-
Co to za nutka???[youtube.com]
-
Piosenka z "vega vega vega"W tej piosence charakterystyczne jest "vega vega vega" (a przynajmniej tak to brzmi) powtarzane kilka ...
-
Jak sie nazywa ta piosenka ?? Trance/House ??Bardzo prosiłbym o nazwe tej nutki ponieważ usłyszałem ją w klubie ,i tylko udało mi ...
-
Holidays Music Shot vol. 5 ?Witam. Jak w tytule interesuje mnie nazwa jednego z utworów z set: [www46.zippyshare.com] Chodzi ...
-
Sampel znany użyty w hh kawałku, ze znanego utworuCześć. Poszukuję utworu, którego użyto do stworzenia tego podkładu. Główny motyw słychać od 1:27, od ...
-
Nutki z filmików[youtube.com] [youtube.com] Liczę na waszą pomoc
-
Nutka z filmu na YTKojarzy ktoś nutke z tego filmu? ;) [youtube.com]
-
Piosenka z Tanca z GwiazdamiSzukam piosenk( a dokladnie wersji) ktora sltyszalem w ostatnim programie tanca z gwiazdami gdy tanczyl ...
-
Piosenka Pop dosyć znanaWitam ostatnio w sklepie słyszałem piosenkę chyba znaną bo już gdzieś mi się o uszy ...
-
Szukam piosenki, której widzialem tylko teledyskSzukam piosenki w której teledysku scena jest następująca. Chłopak z dziewczyną uciekają przez las(dziewczyna ma ...
-
Wie ktoś może jak się nazywa muzyka w reklamie ?[youtube.com]