-
Piosenka z akordeonem na początkuPoszukuję piosenki śpiewanej przez kobietę (nie mogę sobie przypomnieć, w jakim języku). Zaczyna się od ...
-
2008 klubowa muzyka :)cały czas szukałem tej piosenki (ma co najmniej 6lat) znalazłem ją w secie. Niestety nie ...
-
Zna ktoś tytuł tej melodii z Ekstraklasy ?Proszę o odpowiedz
-
Piosenka z reklamy H&MWie ktoś co to za utwór w najnowszej reklamie H&M? Kobitka jakaś śpiewa tam..
-
Nazwa piosenki [YOUTUBE] [EPIC][youtube.com] witam, prosilbym o tytul piosenki od 01 s do 40 s
-
Sonce moje- żivote moj[raznarok.wrzuta.pl] Piosenka jest umiarkowanie rozpowszechniona w polskim internecie pod tą nazwą jednak nie mogłem doszukać się ...
-
piosenka z roku 1991-1992, podaje słowawitam:) szukam piosenki którą miałem nagraną na kasecie bo leciała w radio, na ...
-
open fm klubowo(?)piosenkawitam,poszukuje tracku dosc nowego komerycjnego ktory czesto leci w Open fm z klubowym brzmieniem gdzie ...
-
animowany teledysk o czekoladowym świeciewitam poszukuję piosenki o melodii dość smutnej. wydaje mi sie ze jest ona z ...
-
Nazwa piosenki z filmy youtube.Witam mógł by mi ktoś podać tekst piosenki z początku tego filmiku: [youtube.com] .
-
Nutka z radiaSzukam nutki z radia. Śpiewa facet, nastrój dość smutny, w tle skrzypce(płaczące) , coś z ...
-
Muzyka w 2.05[youtube.com] jaka jest nazwa piosenki w 2.05
-
Tytuł piosenki ze zwiastuna Haker (Blackhat ) 2015Cześć! Chodzi mi o tytuł bądź autora lub jakiekolwiek poszlaki dotyczące PIERWSZEGO utworu z tego zwiastunu: [youtu.be] Zaczyna ...
-
Piosenka z 4:20[youtube.com]
-
Zna ktoś tytuł utworu użytego w tym filmiku?[youtube.com] Dobra, już znalazłem. Gdyby ktoś chciał wiedzieć, to jest to ten utwór: [youtube.com]
-
Mashup Booyah i FTS[www47.zippyshare.com] Nigdzie ale to NIGDZIE nie mogę znaleźć tego utworu (remixu/mashupu) tylko jakieś inne 2 na ...
-
Polski rockPolski rock słowa to chyba m.in : "że bujasz się na" a potem chyba " ...
-
Piosenka z eska.tv (teledysk)Witam dzisiaj w eska.tv przez parę chwil widziałem piosenkę w której śpiewała "biała" tzn bardzo ...
-
Muzyka elektronicznaChcę zidentyfikować utwór z początku tego filmiku: [youtube.com]
-
Polska piosenka z roku 2005-2010Witam.poszukuje Polskiej piosenki z lat 2005-2010 z gatunku chyba pop.jedyne co pamiętam, to początek w ...
-
muzyka trance/techno[youtube.com] 2:25 się chyba zaczyna. zna ktoś?
-
Muzyka typu trance ? pomożecie ? :)[www30.zippyshare.com] nie zraźcie się linkiem można odtworzyć bez rzadnego ściągania. Z góry serdecznie ...
-
Jaka to melodia ? :)[www30.zippyshare.com]
-
Szkolny RadiowęzełWitam. Wrzucam nagranie z piosenką ze szkolnego radiowęzła. Proszę o rozpoznanie i odpowiedź. Pozdrawiam.
-
Proszę o znalezienie piosenkiWitam szukam piosenki która leci na stacjach typu 4fun tv i w radiu. Jest to ...