-
Co to za melodia youtube.com/watch?v=JOYN54nxFsc ?youtube.com/watch?v=JOYN54nxFsc
-
ESL One Cologne przerywnikWitam. Otóż od bardzo dawna szukam tytułu utworu, który leciał w przerwie ESL One w ...
-
co to za nuta??Co to za nuta sunrise 2008??? Ostatni kawałek [m.youtube.com]
-
Jaki tytuł ma ta piosenka?Czy wie ktoś jaki tytuł ma ta piosenka? z góry dzięki:)
-
HardstyleZna moze ktos nutkę z filmu ? Potrzebuję jej nazwę Dziękuję i Pozdrawiam :) [youtube.com]
-
Bardzo znana piosenka o nieznanym całkowicie tytule[youtube.com] Od 7:27, tak, to nie jest przypadkowe granie, to bardzo znany utwór, ale nie pamiętam ...
-
Poproszę tytuł piosenki :)Prawdopodobnie dubstep lub jakiś remix. Ze słuchu wywnioskowałem że tekst brzmi: Running and running is out (x4) (...) ...
-
Znany dźwięk z piosenkiPrzypadkowo trafiłem na reklamę sklepu z butami kojarząc piosenkę. Chodzi o piosenkę "Dan Croll - ...
-
utwór elektro "I wanna get high" spiewa kobieta...Słyszałem ten utwór kilka lat temu jest to zdecydowanie gatunek elektro w utworze pada jedno ...
-
Polski RockPolski rock słowa to chyba m.in : "że bujasz się na" a potem chyba " ...
-
-
Nawet nie wiem, co to za gatunek, ale mam fragment. :)Proszę o pomoc. :)
-
Rapsy z filmikuzna ktoś utwór? [vimeo.com]
-
4funsUMMER PARTY na 4 fun tv o 20;00 leciala piosneka szukam tytulu
-
Melodia z gryszukam tej melodii co leci na samym początku gry Jackie Chan [youtube.com] proszę o tytuł ...
-
starcraftwitam co to za nutka od 2:02?? z góry dziękuję [cdaction.pl]
-
Bit z ytz jakiej nuty ten bit? [youtube.com]
-
duet mężczyzn poszukiwanyWitam, poszukuję piosenki, którą śpiewa dwóch mężczyzn. Jest to rodzaj popu? Nazwa zespołu składa się ...
-
The bridgde-piosenkaHej! Proszę o pomoc ,ktoś zna nutkę co leci w tle zwiastunu: [foxtv.pl] ? :)
-
żywy,szybki refren gdzie zespol osob wykrzykuje "SET"Dzis uslyszana piosenka,teledysk stylizowany na starsze lata-80te 90te?Ale to moje odczucie,niech nikogo nei zmyli.Po prostu ...
-
Tytuły utworów z filmuWitam Czy zna ktoś utwory z filmu od 0:10-0:30 i od 14:28- 15:40
-
hej :) zna ktoś tą piosenkę???[cajmell.tumblr.com]
-
żywy,szybki refren gdzie zespol osob wykrzykuje "SET"Dzis uslyszana piosenka,teledysk stylizowany na starsze lata-80te 90te?Ale to moje odczucie,niech nikogo nie zmyli.Po prostu ...
-
filmy motywacyjne tytul highlight[mmamiszcz.pl] prosilbym o tytul ostatniej nutki z filmiku :)
-
Piosenka z "kobiece popołudnia" w tv4szukam piosenki z reklamy w tv4 " kobiece popołudnia"