-
Muzyna electroInteresuje mnie muzyka z tego: [youtube.com] Od początku do 3.00
-
Hrabi - „Dresik” - melodia[youtube.com] Piosenka kabaretu Hrabi, konkretnie refren (od 0:51) śpiewany przez Kołaczkowską. A a a a a... ...
-
piosenka z tumblr :)[mistfuls.tumblr.com] z góry dzięki za pomoc :)
-
Tylko 4 utworki :DWitam, Jak zawsze podajcie tytuły/linki do yt ;D
-
SZUKAMY SIĘ do czego jest podobna???Hej! Poszukuję piosenki zagranicznej, która kojarzy się ze wstępem w piosence "szukamy się" Budki Suflera!!! ...
-
muzyka zwyciestwaWitam. Szukam utworow ktore byly wykorzystywane w filmach w momentach triumfu, zwyciestwa, takich jak np ...
-
M jak miłość slub Ali i Pawłajak nazywa się ta piosenka disco polo która leciała jak magda tanczyla z pawłem walca ...
-
Fineasz i Ferb, muza z odcinka[video.anyfiles.pl] Dosłownie kilka sekund od 5:19 Czy ten utwór jakoś się nazywa?
-
radio park piosenka[www10.zippyshare.com] poszukuje tej nuty, sory za slaba jakosc , po tekscie nie idzie znalezc :) ...
-
Szukam tytułu tego oto utworu proszę o jakąś pomoc.[youtube.com] Bardzo Proszę o pomoc w odnalezieniu tytułu tego oto kawałka utworu. Z Góry Bardzo Dziękuję ...
-
Queen - stara piosenka[youtube.com] chodzi mi o piosenke którą Freddie śpiewa pod koniec - tak gdzieś od 6:20 min ...
-
In this year ..coś tam .. .evrywhere :Dmam wrażenie że z filmu sylwester w nowym yorku :D
-
Polski RockPolski rock słowa to chyba m.in : "że bujasz się na" a potem chyba " ...
-
Utwór z tego filmikuInteresuje mnie nutka którą słychać w 14:56 [cda.pl]
-
Zna ktos kawałek z nowej reklamy mam talent ?Szukam kawalka z reklamy mam talent najnowszej
-
Piosenka z damskim wokalem uh la laTak jak w temacie :) Utwór jest z tego roku, a nawet może i z ...
-
Teledysk "w Teksasie"Szukam teledysku, zaczyna się od tego że na drewnianym ganku - takim jak na amerykańskiej ...
-
Rapsy, jest tam jakby 'dżej de ho, my ngga in the clubNie wiem jak to opisać, usłyszałam to gdy oglądałam jakieś śmieszne komplikacje na yt
-
Jaka piosenka ze słowami "somebody happy"Mama szuka piosenki którą usłyszała w radiu 90 lub rmf fm. Problem w tym ...
-
hej szukamulubionego utworu mojego zmarłego wujkaa wiec miałam max 6 lat i zapamiętałam tylko fragment a nie znałam angielskiego i ...
-
Włoska / Hiszpańska piosenka z eskiWitam szukam piosenki dość energicznej po hiszpańsku lub włosku którą słyszałem w esce dzisiaj. W ...
-
szukam tytułu piosenki :) Pomoże ktoś będe wdzięcznySłowa które mniej więcej zapamiętałem :D "to co nam, to co nam sie dzieje tobie nic ...
-
Piosenka z akordeonem na początkuPoszukuję piosenki śpiewanej przez kobietę (nie mogę sobie przypomnieć, w jakim języku). Zaczyna się od ...
-
2008 klubowa muzyka :)cały czas szukałem tej piosenki (ma co najmniej 6lat) znalazłem ją w secie. Niestety nie ...
-
Zna ktoś tytuł tej melodii z Ekstraklasy ?Proszę o odpowiedz