-
W teledysku gość na rowerzejest to dość stara piosenka. w teledysku cały czas jedzie gość na rowerze przez różne ...
-
Szukam tytułu piosenki!Poszukuję tytułu piosenki, którą ostatnio słyszałam w radiu. Do tej pory udało mi się usłyszeć ...
-
Poszukuje Tytułu Piosenki W Której W Refrenie Są Słowa : ,, Ja Lubie Dziki Jazz Dziki Szalony"Piosenka w refrenie są m.in słowa "....ja lubię dziki jazz dziki szalony....ja lubię cudze żony.." nie ...
-
Eldo teledyskWitam, Pamiętam taki teledysk Eldo, w którym coś tam sie działo, i potem w środku utworu ...
-
Lekarze 3 odcinek 5-ego sezonuWitajcie, Poszukuje utworu, który pojawił się w trzecim odcinku piątego sezonu Lekarzy. Odcinek dostępny na ...
-
Witam, poszukuje piosenki dance z lat 90-00Witam, poszukuje piosenki dance z lat 90-00, śpiewa dziewczyna chyba słowo w ref. waiting...... piosenka ...
-
pomocy !!!proszę o pomoc w rozpoznaniu tej nuty ?
-
Piosenka z Drogerii Natura (kobieta+saksofon)Poszukuję piosenki, którą usłyszałam w Drogerii Natura. Jest dość wolna, stylem przypomina smooth jazz, chillout. ...
-
włoska lub francuskatrudni określić ta piosenke coś leci tak: oma maniera pa pa para, oma manier ta ...
-
Muzyka klasyczna z Red Bull Flugtag[youtube.com] interesuje mnie utwór zaczynający sie od 2:47
-
Muzyka z prezentacji meczowej Unibaksu ToruńPoszukuję tytułu lub wykonawcy utworu, który leci na Motoarenie podczas prezentacji zawodników. Wydaje mi się że ...
-
Poszukuje tytułu piosenki[w884.wrzuta.pl] Chodzi mi po głowie od lat i nie pamiętam co to jest. Na pewno jest ...
-
REGGAE: "w telewizji budka suflera- to dał nam babilonSzukam piosenki reggae, w której są mniej więcej takie zdania: mamy przystojnego premiera - to dał/daje ...
-
Co to za muzyka z filmu?[komputery.spryciarze.pl] Z linku powyzej.
-
Remix utworu "Chasing Stars" :)Szukam Techno REMIXU ze znanym wokalem "Chasing Stars". Totalnie nigdzie nie mogę znaleźć akurat tej wersji, ...
-
znam teledysknowa piosenka śpiewa młoda blondynka, jest ubrana jak mała dziewczynka, w teledysku grubasek robi szpagad, ...
-
Szukam teledysku/piosenkiWitajcie. Szukam piosenki z tam 1999-2002 (tak myślę) Teledysk kojarzy mi się tak dziwacznie: odkurzacz jeździ ...
-
Dosyć znany utwór filmowy, zaśpiewałem kawałekA w zasadzie to wymruczałem :) Bodajże jest to z filmy Rambo albo Rocky z Sylwestrem ...
-
Kto to śpiewa?Utwór z przełomu lat 80 i 90
-
Piosenka z saksofonem w refrenieOgólnie szukam tytułu tej piosenki, saksofon odgrywa w niej ważną rolę, według mnie były też ...
-
„rolnik szuka żony“ odc.3 fragment piosenki zna ktoś?Witam, zna ktoś tytuł utworu, który pochodzi z tego programu. Ciężko mi wychwycić treść słów ...
-
Muzyczka rock'n rollowaWitam, szukam utworu rock' n rollowego który ukazywal sie w wielu filmach. Kojarzę że pod ...
-
Kawałek z klubu Ekwador ("show me, show me")Witam, szukam kawałka, który jest związany z klubem Ekwador. To co wiem: - kawałek kończy się/lub ...
-
Utwór z MultiClub 139 k\Tarnowa.Witam.Poszukuje nazwy wykonawcy i tytuł utworu,który tak bardzo mnie zachwycił...kawałek ten usłyszałem będąc w Multi ...
-
Piosenka "Piano piano piano"?Po godzinach przeglądania internetów poddaję się. Jeszcze nigdy szukanie czegoś nie zabrało mi tyle chęci, ...