-
Mix italo disco[youtube.com] zrobił by ktoś listę piosenek? z góry dziękuje
-
Piękna muzyka - czy ktoś zna?[youtube.com] Czy ktoś jest w stanie powiedzieć, jaki utwór zaczyna się od ok. 20 sekundy? ...
-
muzykaWitam! poszukuje piosenki z nagrania z góry przepraszam za jakość ale może ktoś zdoła odnaleźć ...
-
pomóżciewitam czy ktoś mugłby rozpoznać piosenke z tego filmiku ps przez cały film leci ta ...
-
Głupi & Głupszy Live Show - Oficjalne Promo Video!poszukuje nutek z tego filmiku:) pozdrawiam:) [youtube.com]
-
1 nutka1 nutka z tego seta !!! [www78.zippyshare.com]
-
Piosenka house (?) bez wokaluWitam. Wiem, że to co napiszę jest niemożliwością :) do znalezienia, ale może jednak... Nutka klubowa - ...
-
RadiowęzełWrzucam załącznik z nagraniem. To jakaś znana piosenka. Słabo się nagrało, ale można w pewnym ...
-
dosyć nietypowe pytanie :D Utwór grany na pianinie.[youtube.com] Poszukuję nazwy utworu, który grał na pianinie drugi chłopak w 1:54 :P Wiem, że ...
-
nutajak to się nazywa? :P [soundcloud.com]
-
Co to za piosenka?[www5.zippyshare.com] Prawdopodobnie z jakiegoś mixu.
-
szukam piosenki z rebel tv dziwny teledyskCześć.. Poszukuję wykonawcy i tytułu piosenki.. Słyszałam ją na rebel tv.. Teledysk dość a nawet ...
-
Miasto 44Witam! Poszukuję nazwy piosenki, która pojawiła się w filmie pt: "Miasto 44". Jest ze sceny, kiedy ...
-
Szukam piosenki prawdopodobnie lata 90.Nie znam wykonawcy ale utknęło mi głowie parę jej słów może ktoś mi pomoże. A ...
-
Szukam tytułu piosenkiZna ktoś może tytuł tej piosenki? Niestety mam tylko taki fragment [www20.zippyshare.com]
-
Jaki tytuł ?[www27.zippyshare.com]
-
Szukam utworu z polskiego hip hopuwitam . szukam utworu z polskiego hip hopu , gdzie w refrenie paru artystów w ...
-
PRO8L3M - Kickdown bmw e46[youtube.com] poszukuję z czego jest ten teledysk
-
muzyka z filmiku na yt[youtube.com] zna ktos muzyka która zaczyna się od 0:40 Dzięki z góry
-
muzyka lat 80tych-wyzwanieMianowicie nie posiadam zadnego linku z piosenka, ale w refrenie spiewane w zasadzie krzyczane jest ...
-
Szukam w miarę nowego utworu electro/pop?Witam. Szukam utworu w którym przez większość czasu (a na pewno refren) słychać dzwonki bądź ...
-
Hiszpańska piosenkaJak w temacie, szukam tytułu i wykonawcy tego kawałka. Wiem, że jakość nagrania jest tragiczna, ...
-
anglojęzyczny kawałek podobny do "1 moment"Usłyszałam w radio piosenke 1 moment Buki i K2 i do dziś nie daje mi ...
-
Muzyka freestyle football[youtube.com]