-
Piosenka w tle.[youtube.com] Wie ktoś co to za piosenka w która zaczyna się od 31:40min. Chodzi o ...
-
Szukam piosenki którą zagrałem i może ktoś się domyśliMoże domyślicie się co to za nuta :) [speedy.sh] Z góry dziękuje ;)
-
cover Duffy - Stepping stoneostatnio słyszałam w sklepie cover piosenki Duffy pt."Stepping stone". był trochę zremixowany i śpiewany przez mężczyznę przeszukuję ...
-
wokalista idzie przez club śpiewa wokół niego naćpanimuzyka trap szukam utworu w teledysku wokalista idzie przez club pełen pijanych naćpanych ludzi rozgląda ...
-
Podkład z Traileru[youtube.com] Proszę o pomoc! Z góry dzięki!
-
"piszę powoli... bo słuchasz powoli!"Jakiś polski rap, niestety pamiętam tylko ten jeden wers, wiem że nie ma on za ...
-
Co za nagranie w tle?[youtube.com]
-
Jak nazywa sie ta piosenka ?[youtube.com] Zaczyna sie od 1:22
-
Play - muzyka na czekaniePrzy przenoszeniu numeru do Play dostałem taką oto urzekającą muzykę na czekanie: [w908.wrzuta.pl] . Zna ...
-
jaka to muzyka?chodzi mi z tego filmiku w 30sekundzie [youtube.com]
-
Melodia ze skeczu kabaretowego :DWitam, jaki jest tytuł oryginalnej melodii śpiewanej w 4:03 - ''Nie ma portfeli tu bo ...
-
Piosenka z gry Piano TilesWitam, dzisiaj grałem w Piano tiles i natrafiłem na piosenkę (w załączniku) którą już kiedyś ...
-
Poszukuje FILMU !?Leciał baaaaaardzo dawno w TV. I z tego co kojarzę był o rodzinie. Mąż bił ...
-
Co to za piosenka?!?co to za piosenka - tytuł i wykonawca : [facebook.com]
-
Podkład z Traileru Gry[youtube.com]
-
Jak Sie Nazywa Ta Piosenka?Jak sie nazywa ta piosenka? Wiem że spiewa ją dziewczyną jest bodajze po rosyjsku. Wolną ...
-
Piosenka - M@&%#n i blondynkaCześć, mam w głowie od jakiegoś czasu piosenkę, ale niestety słyszałam, ją bardzo dawno temu i ...
-
Piosenka dość staraŚpiewa kobieta pamiętam że w refrenie leci: la la la la la
-
poszukuję zagranicznej wersji tej pioseki[youtube.com]
-
Co to za utwór?cześć, nie mam pojęcia co to jest za utwór [youtube.com] od 23s
-
Sample wykorzystany przez Anno Domini BeatsKojarzy moze z jakiej piosenki jest ten sample? [youtube.com]
-
POLSKI SYNHPOPOstatnio natrafiłem na ten kawałek i kojarzę skądś ten podkład. W opisie jest napisane tylko ...
-
Szukam Nutek z Tego Traileru :)[youtube.com] 1. 00:10 2. 01:20 Dzięki !
-
piosenka, reklama antyradia w antyradiuHej! Dzisiaj wieczorem słuchałam Antyradia, i leciała reklama programów Antyradia. I w tle były rożne ...
-
rozpozna ktoś nagranie ?jaka to piosenka [w586.wrzuta.pl]