-
Symbloliczne słowaCoś takiego kojarzę : Ła u ła ła u ła ła u ła łałałałałałął i ...
-
Piosenka od Remka :) Chodzi o tytuł.Kto zna tytuł nutki, która leci dokładnie w 1:01 [youtube.com] Od razu mówię, przepraszam za złą kategorię ...
-
we are the championsWitam ostatnio slyszalem w radiu kilka razy piosenkę w ktorej jest śpiewane "we are the ...
-
Radio Plus Lata chyba 80/90Szukam piosenki ktora czesto leci w radiu Plus wiem tyle ze w refrenie wystepuje cos ...
-
hip-hopwitam .poszukuję piosenek hip-hopowych po polsku, najlepiej bez wulgaryzmów :)
-
Co to za piosenka?Co to za piosenka?
-
Muza przedpremierowaTak jak w temacie proszę o tytuł muzyki [mamtalent.tvn.pl]
-
Gotycka ?? operowaco to za podklad muzyczny ?? [youtube.com]
-
Nuta z ESKI 2013/2014Witam, tą piosenke słyszałem kiedyś na esce wiem, ze były w niej słowa '' in ...
-
Spódnice w góre, muzyka ze spotuOd 0:12 sekundy z filmu Spódnice w góre. [youtube.com]
-
Piosenka salsowa, pomoc w rozpoznaniu kawałka.Wiatam, bardzo proszę o pomoc. Podaję link [youtube.com]
-
video mix sierockiego 01.10.2014szukam teledysku z mężczyzną który śpiewa you exceza non stop to powtarza w tekście piosenki
-
Proszę o pomoc co to za utwór[youtube.com] jest na samym początku tego video.
-
Set energySzukam setu energy z tego filmu [youtube.com]
-
Nutka z filmu "W Drodze Do Jah" (Journey To Jah)Szukam nazwy nuty która pojawiła się także w trailerze 1:13 - 1:21. [moviepilot.de] Liczę na was ...
-
!!!Poszukuję Utworu Nieznanego Mi Wykonawcy-POMOCY!!!Witam, zamieszcam link do utworku, który zgrałem dyktafonem z telefonu plik jest w formacie AMR ...
-
Jaki to wykonawcaChodzi mi po glowie od jakiegoś czasu ta francuska piosenka, ale mam tylko kawałek i ...
-
Co to za piosenka? 50 minut, 40 sekund[youtu.be]
-
997 mkznacie tą nute zaczyna sie od 4:50
-
czy ktoś zna tytył tej piosenki?Czy ktoś zna tytuł tej piosenki,która w tle wypowiedzi jest puszczona po występie Natalii w ...
-
Witajcie czy ktos to zna? :P[youtube.com] chodzmi mi o muzyke w tle
-
Szukam tytułu supeer piosenki'; Już od dawna poszukuję naprawdę fajnej piosenki tu jest link na youtobe: [youtube.com]
-
co to za piosenka od 0:20 do 1:20[youtube.com]
-
co to za piosenka?[youtube.com] co to za utwór?
-
Kozacka nutka !! Co to za utwór ?[facebook.com] Co to za utwór w tle ?