-
Jakiś Dubstep.[youtube.com]
-
Piosenka która leciała w housiehej, poszukuję piosenki w której śpiewa młody chłopak wygląda trochę jak jake bugg ma brazowe ...
-
Kawałek tedego na bicie magic key[youtube.com] Na tym kawałku słyszałem tedego nie wiem czy to był blend czy normalna nawijka.
-
Szukam Piosenki Gdzie Dziewczyna Z Teledysku Miała Różowe Ustaposzukuje piosenki co często leci na vivie... W teledysku były 3 dziewczyny w różnym wieku ale ...
-
Co to za piosenka? Pamiętam fragmenty tekstuPoszukuję tytułu lub wykonawcy piosenki którą ostatnio usłyszałam u kolegi. Pamiętam urywki tekstu, ale nie ...
-
nutka od youtubera sadama :)zna ktos tytul? jest ona na poczatku filmika i zaczyna sie tez jakos pod koniec ...
-
Typ muzyki - DubstepJest to dubstep, który około 2 lata temu słuchałem ale nazwa mi jakoś uciekła. ;)
-
Jaka to piosenka?Co to za piosenka w tym filmie? [facebook.com]
-
w które gość z dreadami leci na dywanie w kosmosiepiosenka z 2012 lub 2o13 w której gość z dredami leci na dywanie ...
-
Agata Dziarmagowska u KubyCo to za piosenka, którą ona rapuje? Dziarmagowska u Kuby Wojewódzkiego. Sorry, że daję taki ...
-
Urodziny Micro Heaven Zielona Góra 05.04.13Witam Szukam tytułów utworów z seta poniżej. Zaczynają się ok. 21:30 min. a drugi 23 min. Z ...
-
muzyka z filmu promocyjnegoHej, wiecie co to za kawałek w tle?:) [krecwroclaw.pl]
-
give it to ya - śpiewający mężczyznaHej! Szukam piosenki z której pamiętam następujące słowa: I give it to ya come on ...
-
Ktos ma caly ten kawalek? tytul, namiar?Tak jak w temacie, ma ktos namiar na ten beat? Jest chyba z jakiejs stronki ...
-
Szukam teledysku od "Depeche mode". Kto pomożeO dziwo, nie umiem tego teledysku nigdzie znaleźć. W tym teledysku był duży, żółty statek ...
-
Tytuł piosenki, pewnie remixco to za piosenka? szukam jej tytułu od dłuższego czasu i nie mogę nic znaleźć ...
-
Nazwa utworu z filmiku[youtube.com]
-
Piosenka z tekstem "u la la..." francuska, disco danceposzukuje piosenki ze słowami "u la la..." w refrenie, spiewa kobieta, po francusku, gatunek disco/techno/electro ...
-
Muzyka z filmuPowiedzcie, że to pianinko nie jest wyłącznie nagrane na potrzeby tego filmu. Co to za ...
-
Tytuł piosenki disco polo (tekst)Bardzo proszę o podanie mi tytułu skocznej piosenki disco polo. Tekst refrenu: ,, jestem młody wolny ...
-
https://www.youtube.com/watch?v=OblfIvdO67wJak się zwie ? [youtube.com]
-
kojarzy ktos to slowo"kenosap" z jakas piosenka?zna kto taka piosenke gdzie spiewa sie "kenosap"? nie wiem jak sie to pisze...sa ...
-
W teledysku gość na rowerzejest to dość stara piosenka. w teledysku cały czas jedzie gość na rowerze przez różne ...
-
Szukam tytułu piosenki!Poszukuję tytułu piosenki, którą ostatnio słyszałam w radiu. Do tej pory udało mi się usłyszeć ...
-
Poszukuje Tytułu Piosenki W Której W Refrenie Są Słowa : ,, Ja Lubie Dziki Jazz Dziki Szalony"Piosenka w refrenie są m.in słowa "....ja lubię dziki jazz dziki szalony....ja lubię cudze żony.." nie ...