-
Lekarze S05E05 - utwór z operacjiHej. Szukam utworu z 5 sezonu i 5 odcinka serialu Lekarze. Utwór leci podczas operacji żony ...
-
Tytół utworu z audycji.Witam Chciałbym zapytać się czy ktoś kojarzy nazwę nuty z tej audycji? Z góry dziękuję za ...
-
Co to za piosenka pop w kosmosie?Siema poszukuje piosenki pop w ktorej spiewa kobieta. Wiem ze teledysk jest w stylu kosmicznym ...
-
kto jest autorem muzyki instr. zawartej w załączniku ?Jeśli ktoś wie , kto jest autorem utworu zawartego w załączniku , to byłbym wdzięczny ...
-
Teledysk z trzema wokalistkami w dżungli.Dzisiaj ok godziny 13-14 na mtv rocks, leciał teledysk z 3 dziewczynami. Były one w ...
-
refren Iam thinking about youSzukam piosenki rockowego jak sadze zespolu z męskim glosem,spadającą w ucho,sprzed 2 lat lub pewnie ...
-
Muzyka Z Reklamy Red-bull O Latających świniach ^^Chodzi mi o końcową nutkę reklamy, gdzie ten mały chłopiec siedzi w klubie go-go ;p ...
-
hair today gone tomorrow - muzyka w tle, baranek ShaunWitam Was serdecznie! Pomóżcie mi proszę rozpoznać tą klimatyczną muzyczkę w tle - idealną na ...
-
muzykaszukam muzyki ktora byla na 4fun tv w teledysku byli kowboje a muzyka taka nowoczesna
-
ostry dyżurMam prośbę potrzebuję informacji odnośnie serialu Ostry dyżur sezon 11 odc. 10 pt: 'Skin" kto ...
-
Piosenka z lat 80 stara,polska smutnaDzisiaj w lumpie usłyszałam ,piękną smutną piosenkę ,prawdopodobnie z lat 80 albo coś w tym ...
-
Magiel Towarzyski !Proszę o piosenkę końcową z magla towarzyskiego TVN Style proszę !
-
coś dla znawców muzyki trance, muzyka z sunrise 2011co to za nuta na końcu tego filmu, wiem że kiedyś ją grał CEZ ARE ...
-
zaczynająca się od słów "I'm living with Achilles"Dalej leci "Open Your Eyes" dalej jest "U got a feeling U can't no longer ...
-
Polska piosenka, głos podobny do M. BrodkiProszę o pomoc... Słyszałam wczoraj (2.10) piosenkę, polska, przyjemna, w miarę szybka, dziewczyna śpiewała ...
-
Snoop Dogg/Lion - piosenka z tego rokuCzesc:) sluchajcie poszukuje piosenki snoop dogga/liona nie wiem pod jakim pseudo to wypuscil. z piosenki pamietam ...
-
Electro, TechnoProszę o pomoc w odnalezieniu tytułu i wykonawcy. Nagranie pochodzi ze starej kasety i podczas ...
-
Captain NemoWitam. Proszę o pomoc w odnalezieniu wykonawcy i tytułu tego starszego dość nagrania. Z góry ...
-
Dance, TechnoWitam :) Proszę o pomoc w zidentyfikowaniu tego starego, super kawałka dance, techno, którego nagranie ...
-
Nutka od 2 min ??[youtube.com]
-
Muzyka z filmiku Troll na Omegle#10 DeeJayPallasidePoda ktos nazwe muzyczki, która zaczyna sie od 7:30? [youtube.com]
-
Piosenka Z Radia ZetJaka piosenka leciała w Radiu Zet dzisiaj ok. godziny 15.56? Śpiewał ją mężczyzna.
-
Zna ktoś tytuł utworu?[youtube.com]
-
kawałek z ludźmi bardzo luźnych ciuchachJAk w temacie teledysk zaczyna się ze jest dwóch młodych u dyrektora na dywaniku, a ...