-
szukam nutkiprosze o tytul i wykonawce tego utworku granego od czasu do czasu w niemieckim ...
-
witam czyja to piosenka ?prosze o wykonawce i tytul tej piosenki
-
Jak sie nazywa ten dubstep?[youtube.com] prosze o nazwe
-
Polska nuta w której dziewczyna ucieka przed burząCześć, chodzi mi o ten kawałek, który wyszedł niedawno na EskaTV. Grupa rockowa występuje w ...
-
Muzyka z Pull&BearDzisiaj w sklepie Pull&Bear słyszałam piosenkę z mocną gitarową solówką na początku i w środku, ...
-
szukam piosenki z 01-03r. na teledysku przemija drogaWitajcie, szukam piosenki z przełomu lat 2001-2003, która leciała na Vivie i MTV. Raczej w ...
-
Co to za sampel?Interesuje mnie co to za sampel w tym fragmencie... [youtube.com]
-
Budka SufleraWitam, ostatnio chodzi mi po głowie pewna piosenka Budki. Pamiętam, że na pewno śpiewał ją ...
-
Skąd jest ta muzyka?[picosong.com]
-
Piosenka z mixa[facebook.com] poszukuje piosenki od 3:46 do 4:46
-
if i can't be your lover i don't wanna be your friendTaki stary kawałek techno mi się przypomniał, zaczyna się jakoś tak: Loooove you, it makes I ...
-
co to za piosenka słyszałm na dyskoteceszukam piosenki którą przedwczoraj słyszałem na dyskotece proszę o pomoc z góry wielkie dzieki jest ...
-
Piosenka Tarara Rara Bumspiewa jakas kobieta, kawalek jest dosc stary i leci mniej wiecej : tarara rara bum, tarara ...
-
KSW28[ipla.tv] Wiecie może co to za piosenki przy których wchodzą Jakub Kowalewicz i Kamil Gniadek? ...
-
Pomoc w odnalezieniu tytułu piosenkiCo to za piosenka ? [youtube.com]
-
Proszę o podanie tytułu (start 29min26s )[voice.tvp.pl]
-
Piosenka z linku, w stylu Arctic Monkeys[ulub.pl] Zna ktoś nazwe tej piosenki? To nie jest piosenka Bon Jovi, ktoś wstawił inną pod ...
-
muzyka po występie w The VoiceProszę o tytuł utworu,zaczyna się w 2:01. [youtube.com] PS może jest w komentarzach pod ...
-
Ktoś zna? cos ala Epic music[youtube.com] muzyka zaczyna sie od 0:30 do 0:50
-
ReggaeSzukam znanej piosenki chyba to takie reggea w stylu Boba Marleya lub UB40 leci w ...
-
DanceWitam :) Kilka godzin temu usłyszałem kawałek "densowy" w Radio PIN w Krakowie, o słowach ...
-
Co to za dubstep?Co to za piosenka na początku? [youtube.com]
-
Znam ktoś to?Tylko ta 1 muzyczka ;]
-
Do rozpoznania.Tylko te 2 utworki ;]