-
http://www.youtube.com/watch?v=1cZ_WTxIaDomoże ktoś zna wykonawcę i tytuł? [youtube.com]
-
Niemiecka piosenka dla dzieci z hotelowych animacjiWitajcie Nagrałem piosenkę którą podczas urlopu codziennie śpiewano podczas disco dla dzieci. Może ktoś z Was ją ...
-
„ I can't stand it anymore ”Hej. Wczoraj tuż przed godziną 13 na Eska.tv leciała pewna piosenka. Śpiewał ją młody mężczyzna, ...
-
witam czyja to piosenka ?prosilbym o wykonawce z tytulem tego kawalka
-
2 z radia oraz jedna z filmu "Take Me Home Tonight"Fragmenty piosenek nagrane telefonem.
-
szukam piosenki francuskiej cos w stylu chwytakw teledysku spiewa 2 typów i 1 kopieta w jakis perulkach
-
witam kto to spiewa?prosze o wykonawce i tytul tego utworku
-
szukam wykonawcyprosze o tytul i wykonawce tego utworu
-
Nutka w której facet śpiewa free..... a potem A A A ASlyszałem na TS-ie xD
-
jak nazywa się muzyka która zaczyna się w 1:45:45[youtube.com]
-
jak nazywają sie piosenki w tym filmiku[youtube.com]
-
witam czyja to piosenka ?prosze o tytul i wykonawce tej piosenki
-
Szukam piosenkiPiosenka ze słowami"and now we have a good time"Zna ktoś?
-
Co to za utwór ?Witam poszukuje piosenki z tego filmiku
-
muzyka z ytwitam :) pomozcie mi znalezc tytul utworu ktory mozna uslyszec w 8:45 minucie filmiku ktory ...
-
Pomocy. Jaki tytuł jest tej piosenki?Poszukuję tytułu piosenki z filmiku. Pomocy [ekstraklasa.tv]
-
Piosenka z tego filmikuWitam, ostatnio przeglądając youtube natknąłem się na jakiś stary filmik z Metina2. Sam filmik jakoś ...
-
witam czyja to piosenka ?prosze o tytul i wykonawce tej piosenki
-
Muzyka YT[youtube.com] Jak się nazywa ta nuta od 1:45? :)
-
Muzyka z filmiku na youtubeProszę o pomoc w określeniu co to za utwór: [youtube.com]
-
Piosenka z reklamyCo to za utwór z reklamy ,ciastko rośnie w kubku w mikrofali
-
muzyka z youtube3:58-4:02 [youtube.com]
-
Młoda dziewczyna z tekstem Seana PaulaHej. Szukam piosenki młodej, atrakcyjnej dziewczyny, która w pewnym momencie śpiewa kawałek tekstu "We be ...
-
Co to za muzyka ?[youtube.com]
-
Co to za muza?Zaczyna się od 1:01 w filmiku [youtube.com]